Saturday, 27 April, 2024

Επιτυχίες στους διασυλλογικούς αγώνες Σκοποβολής, στα Γιαννιτσά

Στο κλειστό Σκοπευτήριο Γιαννιτσών πραγματοποιήθηκαν διασυλλογικοί αγώνες Σκοποβολής

όλων των κατηγοριών με τη συμμετοχή πολλών συλλόγων από όλη την Μακεδονία και  συνολικά πάνω από 100 αθλητών και αθλητριών όλων των ηλικιών.

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Γιαννιτσών ¨Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨ συμμετείχε στους αγώνες με συνολικά 28 αθλητές σε όλες τις κατηγορίες. Συγκεκριμένα με 7 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία Παίδων Α΄ (ηλικίες έως 11 ετών), 7 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία Παίδων Β΄ (ηλικίες 12 έως 13 ετών), 2 αθλήτριες στην κατηγορία Νεανίδων (ηλικίες από 14 έως 17 ετών) και 12 αθλητές και αθλήτριες στην κατηγορία Ανδρών και Γυναικών (ηλικίες άνω των 18 ετών), πετυχαίνοντας πολλές επιτυχίες. Τίμησαν τον σύλλογο και ευρύτερα τον τόπο μας καταφέρνοντας πολύ καλές βαθμολογίες με ατομικά ρεκόρ όλοι οι αθλητές με αποτέλεσμα να φέρουν στην περιοχή μας συνολικά δέκα κορυφαίες διακρίσεις με μετάλλια, όλα σε ατομικό επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα πέτυχαν 3 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια. Τα εννιά από αυτά (3 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα) τα πέτυχαν οι μικροί σε ηλικία αθλητές μας στις κατηγορίες Παίδων Α΄και Παίδων Β΄ που σημαίνει ότι το σύνολο των μικρών μας αθλητών είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Ένα χάλκινο πέτυχε ο αθλητής Μυσίρκος Γεώργιος ο οποίος αγωνίζεται στην κατηγορία αεροβόλο πιστόλι Ανδρών. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος αθλητής μας στα τέλη του 2023 πέτυχε το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. 

Η προπονήτρια του Συλλόγου Γεωργιάδου Γεωργία δήλωσε ενθουσιασμένη με τις επιδόσεις όλων των αθλητών και αθλητριών οι οποίοι καταφέρνουν να βελτιώνονται συνεχώς και κυρίως με τις επιδόσεις  των μικρών Αθλητών και Αθλητριών οι οποίοι με τη σωστή καθοδήγηση της ίδιας αλλά και των γονέων των παιδιών αυτών, έχουν λαμπρό και γεμάτο επιτυχίες μέλλον μπροστά τους. 

Την 14-01-2024 κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των αγώνων, τον χώρο του κλειστού Σκοπευτηρίου Γιαννιτσών όπου και εδρεύει ο Σύλλογος, επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της καινούριας Δημοτικής αρχής του Δήμου Πέλλας με επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Ι. Γυριχίδη, ο οποίος συνεχάρη τους μικρούς και μεγάλους αθλητές και τις αθλήτριες, την προπονήτρια του Συλλόγου για τις επιτυχίες και τις επιδόσεις τους και υποσχέθηκε ότι εν μέσω του όλου προγράμματος της νέας Δημοτικής Αρχής που αφορά τον αθλητισμό της περιοχής του Δήμου Πέλλας, θα βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις και τον Σκοπευτικό Σύλλογο.

Ο Σκοπευτικός Σύλλογος Γιαννιτσών ¨Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ¨ θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους κυρίους ΔΕΡΑ Κυριάκο (ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΔΕΡΑΣ) και Ατματζίδη Λεωνίδα (COFFEE BREAK στην περιοχή σφαγεία) και τον κύριο Μυσίρκο Πασχάλη (Αρτοποιείο Πέλλα ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του Συλλόγου) για την ευγενική τους χορηγία σε διάφορα αναλώσιμα κατά την διάρκεια των αγώνων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου