Saturday, 27 April, 2024

«Θα βρεθεί λύση για τον Μήτρογλου, γιατί αυτό συμφέρει και τις δύο πλευρές»

Ο Φαμπρίζ Αμπερτί, Γάλλος δημοσιογράφος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την επικείμενη μετακίνηση του Μήτρογλου στον Άρη

«Δεν νομίζω ότι πρέπει να περιμένουμε σήμερα. Δεν θα τελειώσει. Βρίσκεται στην Μασσαλία, αλλά δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Είναι με ένα άλλο γκρουπ που δεν είναι στο πλάνο του προπονητή. Μίλησα χθες το βράδυ με άνθρωπο της Μαρσέιγ και μου είπε ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Είναι λίγο περίπλοκο. Έχει μεγάλο συμβόλαιο, από τα μεγαλύτερα στην Μαρσέιγ, αλλά πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση γιατί αυτό συμφέρει και τις δύο πλευρές. Ο Βίλας Μπόας από την αρχή δεν τον υπολόγιζε. Δεν έχει το προφίλ του επιθετικού που θα ήθελε και από την πρώτη μέρα δεν είχε συμμετοχή ούτε καν στην προετοιμασία και προπονούνταν με τους παίκτες που δεν λογίζονται» ενώ ρωτήθηκε για το αν επέδειξε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και απάντησε:
«Δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε. Διατυπώθηκαν κάποια παράπονα για την συμπεριφορά του, είναι λογικό, όμως, όταν δεν παίζεις. Δεν έχουμε εικόνα, δεν είμαστε στις προπονήσεις, αλλά ούτε και η ομάδα είπε κάτι. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης γιατί η Μαρσέιγ πληρώνει έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν παίζει».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου