Saturday, 27 April, 2024

Καγκάβα: «Μαχητής ο Γκαρσία, αυτός είναι ο στόχος μου με τον ΠΑΟΚ»

Ο Σίντζι Καγκάβα είναι πολύ δημοφιλής στην πατρίδα του. Οι συμπατριώτες του τον καλούν συχνά για να μιλήσει και αυτή την φορά

στο επίκεντρο των δηλώσεών του βρέθηκε ο ΠΑΟΚ και η συνεργασία του με τον Γκαρσία. «Μίλησα με τον προπονητή αρκετά και κατάλαβα ότι με ήθελε στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να παλεύουν και στην επίθεση και στην άμυνα και να αλλάζουν συνεχώς θέσεις στο γήπεδο. Είναι από την Ουρουγουάη κι έχει το στοιχείο του μαχητή» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Στο Πρωτάθλημα υπάρχει σοβαρή απόσταση, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη. Δε με ενδιαφέρουν τα νούμερα πλέον, αλλά το να είμαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Αν έχεις αυτό στο μυαλό σου, τότε θα έρθουν και τα νούμερα και τα αποτελέσματα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα δείξω το καλό μου πρόσωπο».
Τέλος, μίλησε και για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας: «Σίγουρα η Εθνική υπάρχει στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω κι εκεί».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου