Saturday, 27 April, 2024

Ίκαροι Γιαννιτσών: Συνέχεια μεταγραφών

Ο Θεόφιλος Πέτσος στους Ικάρους Γιαννιτσών!

Ο νεαρός αθλητής που είναι γεννημένος το 2003 και θεωρείται ιδιαίτερα ταλαντούχος, είναι ένα ακόμα μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας. Ο Θεόφιλος είναι από τα Γιαννιτσά και αγωνιζόταν στα τμήματα υποδομής του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών ενώ πέρσι πήρε συμμετοχές με την αντρική ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου στο πρωτάθλημα της Β´ Εκασκεμ.

Ο Θεόφιλος Πέτσος θέλει να δοκιμάσει τις δυνατότητες του και αν μπορεί να διακριθεί στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ´ εθνικής. Επιπλέον η συνύπαρξη του με σπουδαίους συμπαίκτες στους Ικάρους, αποτελεί κίνητρο και θα τον βοηθήσει να βελτιώσει την μπασκετική του αντίληψη και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του.
Συνεχίζει στους Ικάρους Γιαννιτσών και ο Βασίλης Αθαναηλίδης 
Ο ταλαντούχος 21χρονος Γκαρντ (κεντρική φωτο) που αποτελεί ένα από τα σπουδαία ταλέντα της Θεσσαλονίκης και αποτέλεσε μεταγραφικό στόχο αρκετών ομάδων Γ´ εθνικής αυτό το καλοκαίρι, θα φοράει και την σεζόν 2020-21 την φανέλα της ομάδας των Ικάρων Γιαννιτσών. Διακρίθηκε στα αγωνιστικά τμήματα υποδομής του Άρη Θεσσαλονίκης, έχει αγωνιστεί στην Μακάμπι Θεσσαλονίκης, και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ πέρσι βοήθησε την ομάδα μας να τερματίσει 2η στο πρωτάθλημα της Ά Εκασκεμ, μια θέση που της έδωσε το εισιτήριο ανόδου στην Γ Εθνική.

Και ο Τάσος Σπύρας στους Ικάρους
Ο Τάσος Σπύρας γέννημα-θρέμμα του Αλμυρού μυήθηκε στον αθλητισμό απο πολύ μικρή ηλικία. Αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στον Γ.Σ.Α (2009-2015) όπου μεταξύ άλλων πανηγύρισε δυο πρωταθλήματα εφήβων Μαγνησίας και Θεσσαλίας το 2013 και το 2014 αντίστοιχα.
Επόμενοι σταθμοί στην μπασκετική του σταδιοδρομία ήταν ο Αίας Ευόσμου, το Στρατώνι και η Χαλκηδόνα, με τις οποίες αγωνίσθηκε με επιτυχία στην Β Εθνική.
Ένας play maker γρήγορος, εξαιρετικά καλός αμυντικός και πάντα επικίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες.
Στα 23 του χρόνια θεωρείται πλέον πολύ έμπειρος παίχτης για το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.
Το ΔΣ των Ικάρων τους καλωσορίζει στην οικογένεια της ομάδας και τους εύχεται μια παραγωγική χρόνια χωρίς τραυματισμούς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου