Sunday, 28 April, 2024

Μουντομπάσκετ 2023: Το σημερινό πρόγραμμα, πότε παίζει η Εθνική Ελλάδας

Τζάμπολ σήμερα για το Παγκόσμιο Κύπελλο μπάσκετ με τους αγώνες του 1ου, 4ου, 5ου και 8ου ομίλου, με την αναμέτρηση Καναδάς-Γαλλία να ξεχωρίζει.

Η Εθνική μας ομάδα μπορεί να ρίχνεται στη «μάχη» αύριο Σάββατο, αλλά σήμερα στο… πρώτο πιάτο της διοργάνωσης ξεχωρίζουν οι αναμέτρησες τεσσάρων ομίλων.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεσπόζει ο αγώνας του Καναδά με τη Γαλλία στην Τζακάρτα, όπου επίσης αναμετρώνται Λετονία και Λίβανος για το 8ο γκρουπ.

Στο 5ο γκρουπ υπάρχουν οι αναμετρήσεις Φινλανδίας-Αυστραλίας, σε έναν επίσης δύσκολο όμιλο (5ο), στην Οκινάουα, αλλά και Γερμανίας-Ιαπωνίας. Στη Μανίλα, η οικοδέσποινα ομάδα των Φιλιππίνων αντιμετωπίζει για τον πρώτο όμιλο τη Δομινικανή Δημοκρατία του Καρλ-Άντονι Τάουνς για τον πρώτο όμιλο, όπου η Ιταλία λογικά θα έχει εύκολο έργο κόντρα στην Ανγκόλα.

Τέλος, για τον τέταρτο όμιλο, ο οποίος διασταυρώνεται με αυτόν της Εθνικής μας, Μαυροβούνιο και Λιθουανία θα κληθούν να επιβεβαιώσουν πως είναι φαβορί απέναντι σε Μεξικό και Αίγυπτο αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται πως στη δεύτερη φάση των ομίλων προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες κάθε γκρουπ, ενώ οι δύο τελευταίες παίζουν αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 17-32.

Αναλυτικά το πρόγραμμα με τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας:

15.00 Δομινικανή Δημοκρατία-Φιλιππίνες (1ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)

15.10 Γερμανία-Ιαπωνία (5ος Όμιλος, Ιαπωνία, Novasports)

15.30 Αίγυπτος-Λιθουανία (4ος Όμιλος, Φιλιππίνες, Novasports)

16.30 Καναδάς-Γαλλία (8ος Όμιλος, Ινδονησία, ΕΡΤ 1 & Novasports)

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου