Saturday, 27 April, 2024

ΠΑΟΚ Αλμωπίας-ΑΟΚ Ίκαροι Γιαννιτσών 58-63

Για την 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α ΕΚΑΣΚΕΜ οι Ίκαροι Γιαννιτσών κατάφεραν να επικρατήσουν απέναντι στον ΠΑΟΚ Αλμωπίας με 58-63 και να προβούν σε ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδο τους στα play off της κατηγορίας.

Πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Μπαγιώκας των Ικάρων Γιαννιτσών με είκοσι δύο πόντους με τον Ρέμπελο (Ίκαροι Γιαννιτσών) να ακολουθεί με 21 και τον Στρέπκο (ΠΑΟΚ Αλμωπίας) με δεκαοκτώ.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και τους Ίκαρους να προηγούνται με 15-19 στην ολοκλήρωσή του.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ ήταν ιδιαίτερα παραγωγικός, καθώς σημείωσε είκοσι δύο πόντους, με τους αντιπάλους του να μη μπορούν να ακολουθήσουν, με αποτέλεσμα ο γηπεδούχος να κλείσει το πρώτο μισό του αγώνα με το υπέρ του 37-34.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν, κατάφεραν να σημειώσουν είκοσι πόντους και δεχόμενοι δεκατρείς προσπέρασαν με 50-54.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες σκόραραν με το σταγονόμετρο, με την ομάδα των Γιαννιτσών να κατακτά τη νίκη με το τελικό 58-63..

4η και τελευταία περίοδος και ο αγώνας συνεχίζει να διατηρεί την άγρια ομορφιά με της δύο ομάδες να είναι κοντά στο σκορ με τους Ικάρους να διαχειρίζονται σωστά το παιχνίδι και να φτάνουν σε μια σημαντική νίκη (58-63) για τη συνέχεια για της θέσεις 3-6. Ακολουθεί ρεπό για τους Ικάρους την επόμενη αγωνιστική.

Διαιτητές: Μητώνας, Κορδαλής.

Δεκάλεπτα: 15-19, 37-34, 50-54, 58-63

Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα από τα Γιαννιτσά είναι εκτός έδρας απέναντι στον Αετό Κιλκίς (24/2 18:00).

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM (ΓΚΟΤΣΗΣ): Εμμανουηλίδης 5, Ρεμπελος 21(4), Μπαγιωκας 22 (3), Μπογδάνης 5, Σταμπουλτζης, Παπαδοτης 2, Στανιτσιδης, Καραχισαριδης Α., Καραχισαριδης Α., Καρακολης 8.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου