Friday, 26 April, 2024

Νέος πρόεδρος ο Τάσος Κούκος στον Εδεσσαϊκό

Χρειάστηκαν 6 συνεδριάσεις της Γενικής Συνέλευσης της ομάδας του Εδεσσαϊκού, προκειμένου να βγει “λευκός καπνός”

και να πούνε όλοι ότι πλέον, ο Εδεσσαϊκός έχει Πρόεδρο!

Όπως πρώτοι είχαμε γράψει, πρόκειται για τον γιατρό Αναστάσιο Κούκο, που από τις πρώτες επαφές οι οποίες έγιναν μαζί του, μπήκε μπροστά, για να μην μπει η ομάδα σε περιπέτειες.

Εξάλλου, ο νέος Πρόεδρος της ομάδας, έχει διατελέσει και πάλι στην ίδια θέση, προ δεκαετίας. Εννοείται ότι υπήρξε η απόλυτη ομοφωνία από τα μέλη της ΓΣ, στην πρόταση που έγινε, για να γίνει ο κ. Κούκος, ο νέος Πρόεδρος της ομάδας. Παράλληλα, υπήρξε και μεγάλο ενδιαφέρον για την πλαισίωση του από πολλά μέλη.

Έτσι την Πέμπτη 23 Ιουλίου, στις 9 το βράδυ, θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση προκειμένου να κατανεμηθούν οι θέσεις στο Διοικητικό Συμβούλιο. Μετά το πέρας της Συνέλευσης, ο νέος Πρόεδρος, έκανε δηλώσεις ενωτικού χαρακτήρα και επανέλαβε, όπως και στην αποκλειστική του δήλωση, προς εμάς, ένα Γενικό Προσκλητήριο, για τη στήριξη της ομάδας.

Στο νέο διοικητικό συμβούλιο επικεφαλής είναι ο γιατρός Αναστάσιος Κούκος και συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι Βύρος Αθανάσιος, Κακογλου Χρήστος, Μυλωνάς Γεώργιος, Ξενάκης Κωστής, Παπαϊωάννου Δημήτριος, Πατετσινης Αθανάσιος, Πηλαλιδης Ιωάννης, Πόζαρλης Χρήστος, Στοιος Ιωάννης και Τρυφωνιδης Ιωάννης. Ως αναπληρωματικοί ο δήμαρχος της πόλης Γιάννου Δημήτρης και οι Αγγελίδης Ιωάννης, Βαγουρδή Μαρία, Δάμος Κωνσταντίνος, Μαλουμίδης Κωνσταντίνος, Μιλης Αθανάσιος, Μίλτσης Νικόλαος, Μπουκουβάλας Τρύφων, Τσαουσης Χρήστος και Τσελεπης Λάζαρος.

Σήμερα ο κόσμος του Εδεσσαϊκού απέδειξε ότι η ομάδα μας, εκτός από παρελθόν και ιστορία έχει παρών και μέλλον. Η συμμετοχή στη νέα διοίκηση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου