Sunday, 28 April, 2024

Ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ Έδεσσας: Προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική χρονιά

Το ανδρικό τμήμα και το παιδικό, της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ Έδεσσας, συνεχίζει την περίοδο της προετοιμασίας τους

καθώς οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ξεκινάνε αργότερα. Όλοι οι αθλητές με πολύ όρεξη παρευρίσκονται στο γήπεδο, καθώς προετοιμάζονται για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Το γυναικείο τμήμα, οι κορασίδες και Παγκορασίδες, της ομάδας βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ, ολοκλήρωσαν με επιτυχία την προετοιμασία τους πριν από την έναρξη των πρωταθλημάτων τους. Όλες οι αθλήτριες συμμετείχαν με πολύ όρεξη στην προετοιμασία της ομάδας και  έδειξαν την επιθυμία τους για να πετύχουν υψηλούς στόχους την φετινή αγωνιστική χρονιά.

Η γυναικεία ομάδα είναι έτοιμη για την έναρξη του πρωταθλήματος το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στο ΔΑΚ Έδεσσας απέναντι στην ομάδα της Κοζάνης, και έπειτα θα ακολουθήσουν τα πρωταθλήματα των κορασίδων και των Παγκορασίδων. Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η προετοιμασία της ομάδας. Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, δόθηκε έμφαση στην απόκτηση και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης. Ακολούθησε το διάστημα συνδυασμός φυσικής κατάστασης και επαφή με μπάλα και ολοκληρώθηκε πραγματοποιώντας φιλικά στο γήπεδο.

Η ομάδας βόλεϊ της Έδεσσας αποτελείται από αθλητές και αθλήτριες του τόπου της, με τους οποίους προάγει το άθλημα. Υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στους αθλητές και τις αθλήτριες της Έδεσσας καθώς όπως έχει φανεί οι επιτυχίες της ομάδας βασίζεται κυρίως σε αυτούς καθώς και στο προπονητικό επιτελείο το οποίο και αυτό είναι του τόπου. Τέλος, ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο παίζουν οι χορηγοί οι οποίοι βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου