Saturday, 27 April, 2024

ΠΑΟΚ: Επιστολές σε δύο Υπουργεία, Αστυνομία, ΕΠΟ και ΚΕΔ για τον τελικό κυπέλλου

Οργή επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο “Δικέφαλος του Βορρά”

καταγγέλλει επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ σε διαπιστευμένους ανθρώπους της ομάδας, ενώ ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία

Στο περιθώριο του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε καταγγελία για την επίθεση που δέχθηκαν διαπιστευμένοι άνθρωποι της, μεταξύ των οποίων και ο αντιπρόεδρος Μάκης Γκαγκάτσης, στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ κατά τη διάρκεια της μεγάλης διακοπής του πρώτου ημιχρόνου.

Όπως υποστήριζαν από το βράδυ του Σαββάτου (21/5) οι «ασπρόμαυροι» το θέμα δεν είχε κλείσει και έδειχναν αποφασισμένοι να δώσουν συνέχεια, όπως και έκαναν σήμερα με την αποστολή δύο επιστολών διαμαρτυρίας. Η πρώτη επιστολή αφορά τα όσα διαδραματίστηκαν εκτός αγωνιστικού χώρου, με παραλήπτες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης, Αρχηγείο Αστυνομίας και την ΕΠΟ, σύμφωνα με το gazzetta.gr. Η δεύτερη επιστολή είχε αποδέκτη τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, αναφορικά με τη διαιτησία του Ισπανού Αντόνιο Ματέου Λαόθ και του συμπατριώτης του Ρικάρντο Μπενγκοετσέα στο VAR.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου