Wednesday, 8 May, 2024

ΠΑΟΚ: Τα πλάνα του Λουτσέσκου για τον “τελικό” με τη Ριέκα

Χωρίς αλλαγές σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα θα παρατάξει την ομάδα του απόψε (21:00, OPEN, LIVE στο SPORT24) στην Κροατία

με τη Ριέκα ο Ραζβάν Λουτσέσκου.
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται από την Τετάρτη (25/8) στην Κροατία για τον αποψινό δεύτερο αγώνα με την Ριέκα (21:00, OPEN, LIVE στο SPORT24) για τα playoffs του Europa Conference League. Μπορεί η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να μην κατάφερε στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα να χτίσει προβάδισμα πρόκρισης, ωστόσο, κυρίως λόγω της εμφάνισης στο δεύτερο ημίχρονου του αγώνα της περασμένης Πέμπτης στο στρατόπεδο του Δικεφάλου επικρατεί αισιοδοξία ότι η πρόκριση εύκολα ή δύσκολα θα έρθει.
Ο Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου που έγινε στην Τούμπα, τόνισε πως θέλει να δει τους παίκτες του να μπαίνουν αποφασισμένοι για την επικράτηση απέναντι στους Κροάτες . Έτοιμοι “να πεθάνουν για την πρόκριση”, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Ρουμάνος τεχνικός.
Τα πλάνα ενδεκάδας του Δικεφάλου
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν σκοπεύει να αλλάξει και πολλά σε σχέση με εκείνο τον αγώνα. Την θέση του τραυματία Ροντρίγκο Σοάρες θα την πάρει ο Λούκας Τέιλορ και οι υπόλοιποι 10 θα είναι αυτοί που ξεκίνησαν και στο πρώτο παιχνίδι.
Ο Πασχαλάκης θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Βραζιλιάνος δεξιά, με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τους Βαρέλα και Κρέσπο δίδυμο στα στόπερ. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν Κούρτιτς και Σβαμπ, στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Σβιντέρσκι, με τον Μπίσεσβαρ στο “δέκα” και τους Ελ Καντουρί και Ζίβκοβιτς στα δυο άκρα.
Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται μόνο νίκη για να βρεθεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας όλα θα κριθούν στην παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι.
Το σίγουρο είναι ότι για τον Ραζβάν Λουτσέσκου και τους παίκτες του η πρόκριση στους ομίλους είναι ένας από τους βασικούς στόχους μιας χρονιάς στην οποία ο ΠΑΟΚ έχει υψηλές προσδοκίες. Το παιχνίδι με τη Ριέκα έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού με το Δικέφαλο να έχει παίκτες με εμπειρία και ποιότητα για να ξεπεράσει το εμπόδιο των Κροατών. Το αν θα τα καταφέρουν θα εξαρτηθεί από το πόσο αποτελεσματικοί θα είναι στο σημερινό παιχνίδι, σε άμυνα και κυρίως την επίθεση.
sport24

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου