Sunday, 28 April, 2024

Άρης-Τρίπολη: Σοκ με την ήττα 2-3

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στη Super League ο Άρης τη νέα χρονιά, καθώς ηττήθηκε με 3-2 από τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας, παρότι βρισκόταν μπροστά στο σκορ με 0-2 από νωρίς στο ματς.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου έμοιαζαν να έχουν ξεχάσει πως παίζεται το παιχνίδι μετά το πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης και επέτρεψαν στον Αστέρα να μειώσει στα τέλη του πρώτου ημιχρόνου, να ισοφαρίσει και να ανατρέψει το σκορ στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου.

Πώς εξελίχθηκε το ματς

Ιδανικό ξεκίνημα για τον Άρη, ο οποίος πήρε γρήγορα προβάδισμα δυο τερμάτων στο πρώτο 15λεπτο. Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μορόν έκανε τη σέντρα, ο Χουχούμης έπεσε με άτσαλο τρόπο πάνω στον Ζαμόρα εντός περιοχής και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Μορόν ανέλαβε την εκτέλεσε και έστειλε τη μπαλα στα διχτυα κάνοντας το 0-1. Οι «κίτρινοι» συνέχισαν να πιέζουν και έξι λεπτά αργότερα έφτασαν και σε δεύτερο γκολ όταν ο Φαμπιάνο είδε την κίνηση του Ζαμόρα, του έδωσε τη μπάλα, εκείνος γύρισε στον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή έκανε το 0-2.

Ο Αστέρας Τρίπολης προσπάθησε να αντιδράσει και στα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου πήρε μέτρα και προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Έχασε μοναδική ευκαιρία στο 41’ όταν ο Κρέσπι δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα παρότι βρέθηκε μπροστά σε κενή εστία. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όμως, ο Καλτσάς κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μοντόγια, ο Μιριτέγιο ευστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-2.

Οι Αρκάδες μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 50ο λεπτό όταν ο Μουνάφο έβγαλε τη σέντρα, ο Κρέσπι πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Μιριτέγιο τη δεύτερη και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-2. Το γκολ εξετάστηκε και από το VAR. Οι παίκτες του Ράσταβατς συνέχισαν να πιέζουν και στο 61ο λεπτό έφτασαν στην ανατροπή όταν μετά από ολέθριο λάθος του Ζουλ, ο Ζουγκλής του έκλεισε τη μπάλα, έδωσε την μπάλα στον Μουνάφο, ο οποίος έκανε το 3-2 σε κενή εστία. Ο Άρης προσπάθησε να γίνει απειλητικός αλλά οι ενέργειες των παικτών του ήταν αρκετά νευρικές και αναποτελεσματικές.  Ο Σουλεϊμάφο και ο Τζούρασεκ απείλησαν την εστία του Παπαδόπουλου αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, Χουχούμης, Μουνάφο (91’ Βαλιέντε), Γκος (74΄Αλάγκμπε), Καλτσάς, Ζουγλής (74’ Σίτο), Κρέσπι (91΄Χριστόπουλος), Μιριτέγιο (84’ Μάντζης)

Άρης: Κουέστα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Μοντόγια (83΄Φεράρι), Ζουλ (66΄Σαβέριο), Πάρδο (83’ Ρουπ), Ζαμόρα (53’ Τζούρασεκ), Σουλεϊμάνοφ, Παναγίδης (48’ Μεντέντεζ), Μορόν.

Πηγή: metrosport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου