Saturday, 27 April, 2024

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ορίστηκε για 12/09 ο τελικός – Αναβολή πρεμιέρας Super League

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε με ψήφους 10-4 και 1 “παρών” στην εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ

για τις 12 Σεπτεμβρίου. Αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που επρόκειτο να ξεκινήσει εκείνη τη μέρα. Πρώτη επιλογή η Ριζούπολη, δεύτερη το Πανθεσσαλικό.
Η ΕΠΟ ψήφισε Τελικό Κυπέλλου για 12 Σεπτεμβρίου και επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες ότι θα γινόταν είτε το Σάββατο είτε την Κυριακή, 12 ή 13 του μήνα, όπως έγραψε ο “Λόγος της Πέλλας”.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ψήφισε να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου, με ταυτόχρονη αναβολή της Super League.
Μια απόφαση που είχε ήδη παρθεί, λοιπόν, υπερψηφίστηκε στο συμβούλιο, αν και υπήρχαν αντιδράσεις από ομάδες της Super League, πως η πρεμιέρα δεν μπορεί να αναβληθεί.
Αντίδραση Ολυμπιακού: «Δολοφονούν το ποδόσφαιρο»
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ ψήφισε να γίνει ο τελικός στις 12 Σεπτεμβρίου κάτι που είχε διαρρεύσει από την πρώτη στιγμή που αναβλήθηκε το ματς της Κυριακής λόγω του θετικού κρούσματος στον Ολυμπιακό.
Στις 12 Σεπτεμβρίου ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος
Η απόφαση της ΕΠΟ οδηγεί σε αναβολή την πρεμιέρα της Super League, η οποία είχε οριστεί για εκείνη την ημερομηνία. Ο Ολυμπιακός όταν έγινε γνωστή η απόφαση της ομοσπονδίας αντέδρασε δια στόματος του αντιπροέδρου του, Τάκη Αγραφιώτη.
«Αυτό δεν είναι εκτελεστική επιτροπή. Είναι μια επιτροπή από ανθρωπάκια που εξυπηρετούν συμφέροντα, δε σέβονται κανένα νόμο και δολοφονούν το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε ο Τάκης Αγραφιώτης για την απόφαση ο τελικός να γίνει στις 12 Σεπτεμβρίου και να αναβληθεί η πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
Επίθεση στην ΕΠΟ εξαπέλυσε και ο Παναθηναϊκός μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας να ορίσει τον τελικό κυπέλλου την ημερομηνία που είχε προγραμματιστεί η σέντρα του πρωταθλήματος: «Φτάσαμε 13 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, για να αποφασίσει η ΕΠΟ ετσιθελικά να διαλύσει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ, με τον παράλογο ορισμό του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου. Ενός τελικού που θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί εδώ και καιρό, αλλά τελικά επιλέχθηκε ως ημερομηνία η προκαθορισμένη για την πρεμιέρα της Super League 1, 12η Σεπτεμβρίου. Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές πρέπει να προβληματίσουν το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την Πολιτεία».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου