Friday, 26 April, 2024

Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών-Ποσειδώνας Ν. Μηχανιώνας 1-0

Την 5η του εντός έδρας νίκη πέτυχε ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών για το πρωτάθλημα, με αντίπαλο τον Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας, με σκορ 1-0.
Η ομάδα των Γιαννιτσών είχε τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημα και παίζοντας συνδυαστικό ποδόσφαιρο, κατάφερε να δημιουργήσει πλήθος ευκαιριών αλλά τα χαλούσε στην τελική προσπάθεια, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να πιέσουν προς το τέλος του αγώνα ελπίζοντας στην ισοφάριση.
Χρυσός σκόρερ ήταν ο Γιώργος Ζήσης ο οποίος, σε ένα από τα πολλά κόρνερ που κερδίσαμε, προωθήθηκε και βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι και με κοντινή κεφαλιά σε άδειο τέρμα σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα.
Ο Τίμος Καβακάς επέλεξε να χρησιμοποιήσει τους: Τόλιο, Γκαρακλίδη, Ζήση, Χιντασέλι (80′ Μπαμπαλή), Μουρίκι, Βουτσιά (70′ Ευθυμιάδη), Σούκια (62′ Αγγελούδη), Καραμπά, Γαρύφαλο, Ταουσιάνη (85′ Κεφαλά) και Στεφανίδη ενώ στον πάγκο έμειναν οι: Καραογλανίδης, Τόσιος και Χατζής.
Πλέον ο Α.Σ. Αναγέννηση Γιαννιτσών ξεκινάει την προετοιμασία για το επόμενο παιχνίδι, το οποίο είναι και πάλι εντός έδρας, με τον ΠΑΣ Φλώρινα, το προσεχές Σάββατο 16 Νοεμβρίου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου