Sunday, 28 April, 2024

Α.Σ. Γιαννιτσά-Κεραυνός Μεσιανού 4-3

Α.Σ. Γιαννιτσά-Κεραυνός Μεσιανού 4-3

Με τον Ευσταθιάδη ως από μηχανής θεός ο Α.Σ. Γιαννιτσά απέφυγε το στραπάτσο στην έδρα του, κερδίζοντας τον Κεραυνό Μεσιανού με σκορ 4-3!

Ο αγώνας ξεκίνησε με θετικούς οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 2ο λεπτό βρήκαν δίχτυα, όταν μετά από προσπάθεια του Πελτέκη από αριστερά και ωραία συρτή μπαλιά του, ο Καράμπελας με δυνατό πλασέ έκανε το 1-0, αλλά η χαρά κράτησε μόνο δύο λεπτά μιας και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Πολατίδη στο 4ο λεπτό.

Στο 11ο λεπτό ένα όμορφο σόλο του Κοσέογλου, ο οποίος πήρε την μπάλα στην δεξιά πλευρά της επίθεσης και τριπλάροντας όποιον έβρισκε μπροστά του έφτασε από αριστερά και έβγαλε την συρτή πάσα στον Χατζηστεφάνου ο οποίος με κοντινό πλασέ έγραψε το 2-1.

Το Μεσσιανό όμως και πάλι βρήκε απάντηση με τον 14χρονο Παυλίδη Ε. στο 21ο λεπτό καθώς είδε τον Σιγκούδη λίγο έξω από τα γκολποστ του και με καταπληκτικό σουτ έγραψε το 2-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα πράγματα για τα Γιαννιτσά πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο, στο 57ο λεπτό αποβλήθηκε ο Πελτέκης και στο 63ο λεπτό ο Πανταζίδης Ε. που χόρεψε την άμυνα πλάσαρε και έκανε το 2-3.

Με το παιχνίδι να γίνεται ροντέο στο τελευταίο 20λεπτο, ο προπονητής των Γιαννιτσών πέρασε μπροστά τον Κυργερίδη ευελπιστώντας ότι θα βοηθήσει στο ψηλό παιχνίδι.

Τελικά ο τρόπος για να γυρίσει το παιχνίδι ήταν ανέλπιστος… στο 88′ ο Κυργερίδης σε μια διεκδίκηση τραυματίζεται, καλείται εκτάκτως ο Ευσταθιάδης και από εκεί και μετά γράφτηκε η ιστορία.

Στο 90ο λεπτό βρίσκεται σε καίρια θέση μέσα στη μικρή περιοχή, ο Καράμπελας μπήκε από δεξιά, έσπασε τη μπάλα στον Ευσταθιάδη και με υπέροχο ψύχραιμο πλασέ έκανε το 3-3. Το πάθος του παρέσυρε όλους, συνέχισε να πιέζει η ομάδα των Γιαννιτσών ψηλά και στο 94ο λεπτό ο Καράμπελας δεν μπόρεσε να πλασάρει τον Παπαδόπουλο ο οποίος όμως δεν μπλόκαρε τη μπάλα που έφτασε στον Ευσταθιάδη που προσπάθησε να βγει έξω από την περιοχή για να ελευθερωθεί αλλά πιεζόμενος από τον τερματοφύλακα του Μεσιανού δέχθηκε μαρκάρισμα στα πόδια με τον διαιτητή του αγώνα να σφυρίζει το πέναλτι.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καράμπελας ο οποίος έγραψε το 4-3 που ήταν και το τελικό σκορ. 

matiespellas.gr Γιώργος Δημητριάδης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου