Tuesday, 19 March, 2024

Εκτός έδρας δοκιμασία για την Άρσεναλ, με τη «μοιρασιά» στο Τορίνο

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Άρσεναλ, η οποία μάχεται για την τέταρτη θέση και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, δοκιμάζεται στην έδρα της Νιούκαστλ.

Στην Ιταλία, η αδιάφορη Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο, που χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Πως παίζεται το aviator; Ο αναλυτικός οδηγός και οι καλύτερες στρατηγικές

  1. Γιουβέντους-Λάτσιο (21:45)

Δύσκολη σεζόν για τη Γιουβέντους, που θα αρκεστεί στην 4η θέση της Σέριε Α και το Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς δεν κατάφερε να διεκδικήσει το Πρωτάθλημα, ενώ μεσοβδόμαδα ηττήθηκε από την Ίντερ στην παράταση με 4-2, στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Από την πλευρά της, η Λάτσιο χρειάζεται ένα βαθμό για να εξασφαλίσει την έξοδο στην Ευρώπη και έχει υψηλότερο κίνητρο.

➥Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της «Γηραιάς Κυρίας», ενώ οι Ρωμαίοι θα αγωνιστούν χωρίς τον σκόρερ τους, Τσίρο Ιμόμπιλε. Ποντάρισμα στο σημείο Χ σε απόδοση 3.60.

  1. Νιούκαστλ-Άρσεναλ (22:00)

Η Άρσεναλ είδε την Τότεναμ να την προσπερνάει στη βαθμολογία μετά το 1-0 επί της Μπέρνλι και ο αγώνας στην έδρα της Νιούκαστλ έχει χαρακτήρα τελικού. Οι «Κανονιέρηδες» με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς θα εξασφαλίσουν την 4η θέση στην Πρέμιερ Λιγκ και την επιστροφή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η Νιούκαστλ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο, προέρχεται από δύο συνεχόμενες ήττες, αλλά στην έδρα της είναι πάντα υπολογίσιμη και δυνατή. Δεν βγαίνει άκρη με σημείο, αλλά οι δύο ομάδες έχουν την ποιότητα για να προσφέρουν παιχνίδι με γκολ. Ποντάρισμα στο Over 2,5 σε απόδοση 1.80.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις | 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας| Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 |Παίξε Υπεύθυνα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου