Sunday, 28 April, 2024

Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ με σόου Οζντόεφ

Μετά από σχεδόν τρεις εβδομάδες αγωνιστικής απραξίας, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε με νίκη στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο και παρέμεινε στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Οι «ασπρόμαυροι» παρά τις αλλαγές του Λουτσέσκου ενόψει του αγώνα με την Αμπερντίν, ήταν η ομάδα που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και με τον Οζντόεφ να κάνει ένα τρομερό ματς πήραν το σημαντικό τρίποντο. Ο Ρώσος χαφ βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά με τη φανέλα του Δικεφάλου και για πρώτη φορά σκόραρε δύο φορές στο ίδιο ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος από τον Ατρόμητο και βρήκε το γκολ στις καθυστερήσεις από στατική φάση.

Το πρώτο 20λεπτο δεν είχε κλασική ευκαιρία για καμία από τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να πιέσει τους Περιστεριώτες. Η πρώτη φάση ήρθε στο 21ο λεπτό για τον Ατρόμητο, όταν ο Βέργος επιχείρησε αδύναμο σουτ με το εξωτερικό φάλτσο, μπλόκαρε εύκολα ο Κοτάρσκι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ήρθε η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Δικέφαλο. Ο Σάστρε έκανε ένα πολύ ωραίο σουτ εκτός περιοχής, ο Τσιντώτας απέκρουσε σε κόρνερ. Στο 35ο λεπτό ο Δικέφαλος απείλησε εκ νέου.

35′ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Νάσμπεργκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σαμάτα τη δεύτερη, η μπάλα δίπλα από το δοκάρι του Τσιντώτα.

Οκτώ λεπτά αργότερα ο Σάστρε απείλησε ξανά με σουτ εκτός περιοχής, ο κίπερ του Ατρομήτου απέκρουσε ξανά σε κόρνερ. Από την εκτέλεση (44’) του Ντεσπόντοφ, ο Οζντόεφ ήρθε από την πίσω ζώνη και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου…

Στο 51ο λεπτό ο ΠΑΟΚ «έγραψε» το 2-0. Η φάση ξεκίνησε από κάθετη του Σαμάτα στον Ντεσπόντοφ, εκείνος μπήκε στην περιοχή και γύρισε στον Τάισον που έκανε το σουτ με τη μία και ο Ντε Μποκ έδιωξε πάνω στη γραμμή, ο Οζντόεφ πήρε το ριμπάουντ και με τρομερό ανάποδο ψαλίδι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ατρομήτου. Πέντε λεπτά αργότερα είχαμε τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους. Ο Ντε Μποκ έκανε το διαγώνιο σουτ, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Κοτάρσκι και πριν περάσει εκτός ο Βαλέντσια έκανε την προβολή χωρίς να μπορέσει να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 65ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ μετά από μία προσποίηση, έκανε το σουτ με το αριστερό εκτός περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο τελευταίο 20λεπτο, οι αλλαγές των δύο ομάδων έριξε αρκετά τον ρυθμό και δεν είχαμε κλασικές ευκαιρίες. Ο Μπράντον σκόραρε με κεφαλιά-ψαράκι στο 84’, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σάστρε (83’ Βιεϊρίνια), Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ (76’ Σβαμπ), Ντεσπόντοφ (69’ Αντρίγια Ζίφκοβιτς), Μουργκ (69’ Κωνσταντέλιας), Τάισον, Σαμάτα (76’ Μπράντον).

Ατρόμητος: Τσιντώτας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης (54’ Γιουμπιτάνα), Τζαβέλλας, Ιμερέκοφ, Ντε Μποκ (76’ Αθανασίου), Γκονζάλεθ (70’ Έρλινγκμαρκ), Κουντέ (70’ Κουέν), Καμαρά, Βέργος (76’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια.

Πηγή: metrosport.gr-photo intime 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου