Saturday, 27 April, 2024

ΕΠΟ: Στον Εισαγγελέα δηλώσεις και δημοσιεύματα μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ

Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού βρέθηκε η ΕΠΟ μετά το τέλος του ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ με αφορμή τη διαιτησία της αναμέτρησης.

Τόσο ο Αλέξης Κούγιας ως αντιπρόεδρος των “ερυθρόλευκων” αλλά και η επίσημη ΠΑΕ επιτέθηκαν στην Ομοσπονδία.

Η ΕΠΟ με ανακοίνωση της τονίζει ότι ενημέρωσε τις εισαγγελικές αρχές και ζήτησε τη συσχέτιση δηλώσεων καιθ δημοσιευμάτων με την έρευνα για τη βία που είναι σε εξέλιξη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Σχετικά με χθεσινές δηλώσεις και δημοσιεύματα μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακού-ΑΕΚ, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενημέρωσε, όπως είχε υποχρέωση, τις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές. Ζήτησε μάλιστα τη συσχέτιση αυτών με τη διεξαγόμενη έρευνα για την οπαδική βία.

Κούγιας για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Να παρέμβει ο Μητσοτάκης

Ο Αλέξης Κούγιας, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της χώρας, να διακόψει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και νομικός σύμβουλος, Αλέξης Κούγιας, ξέσπασε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και ζήτησε από τον Πρωθυπουργό της χώρας, Κυριάκο Μητσοτάκη, να διακόψει το ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δηλώσεις του στην COSMOTE TV με τη λήξη του αγώνα:

“Κατόπιν συνεννόησης με τον πρόεδρο και ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, κ. Μαρινάκη, θέλω να τοποθετηθώ με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ψυχραιμία. Δυστυχώς κάθε μέρα μια εγκληματική οργάνωση με επικεφαλής έναν υπάλληλο της ΕΠΟ, έναν κακοποιό στην κυριολεξία που έστηνε παιχνίδια με τη συμμορία της Ηλιούπολης, με τους εγκληματίες που πήγαν φυλακή, έχουν καθίσει σαν βδέλλα πάνω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχουν δύο κλόουν τον Μάνταλο και έναν Σπυρόπουλο στην ΚΕΔ, τους οποίους έχουν τοποθετήσει εκεί για να παίρνουν μεγάλους μισθούς και είδατε σήμερα τι συνέβη.

Υπήρχε εντολή να εγκαταλείψουμε το γήπεδο. Από σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού και σε όλους αυτούς που αγαπούν το ποδόσφαιρο δεν αποχωρήσαμε. Ένα πεντακάθαρο γκολ, ένα πέναλτι που θα το έδινε και ο καθαρότερος ποδοσφαιρικός ηγέτης, ο Μελισσανίδης.

Ο άνθρωπος που δεν πρέπει να είναι στο ποδόσφαιρο γιατί έχει αμετάκλητες αποφάσεις για δωροδοκίες δημοσίων υπαλλήλων. Έχει κλόουν τους υπόλοιπους που είναι στην ΕΠΟ. Δεν σέβεται τη δημοκρατία. Υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του κράτους. Στήνουν κάθε Κυριακή παιχνίδια. Δεν είναι δυνατόν να φέρνεις αυτόν τον διαιτητή εδώ.

Ο κ. Μαρινάκης μου είπε να καταγγείλω αυτό το βρώμικο κύκλωμα. Δυστυχώς ο κ. Βρούτσης είναι νέος στο Υπουργείο αλλά θα πρέπει να πάρει άμεσα μέτρα.

Μου έχουν στείλει οπαδοί όλων των ομάδων που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μου είπαν το γκολ ήταν κανονικό. Το πέναλτι, ήταν πέναλτι. Θα συζητήσουμε με τον κ. Μαρινάκη. Ήλπιζα πως αλλάζοντας η Κυβέρνηση και εκεί που γίνονται μεταρρυθμίσεις κάτι θα γίνει με το ποδόσφαιρο. Έχουν καθίσει στην ΕΠΟ σαν τις βδέλλες. Υπάρχει ένας από την Αχαΐα που γύριζε μαζί με τον Παπαδόπουλο και εξαγόραζε όλες τις ενώσεις. Θα δούμε τι θα γίνει όμως πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία.

Εγώ δεν έχω καμία ανάγκη. Κανείς δεν μπορεί να διακόψει τη διασκέδαση του ελληνικού Λαού. Καλύτερα που δεν είχε κόσμο στο γήπεδο γιατί θα είχαμε θρηνήσει θύματα. Είναι πρόκληση και για την Δημοκρατία. Πρέπει επιτέλους να παρέμβει ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να διακόψει ο ίδιος το ελληνικό πρωτάθλημα. Γιατί να πρέπει να αποχωρήσει ο Ολυμπιακός για να γίνει ένα σοκ;

Προσκαλώ τον Μητσοτάκη να πάρει θέση και να διακόψει το πρωτάθλημα να μην συνεχίσει να υπάρχει η ομπρέλα του ανιψιού του σε αυτούς τους εγκληματίες.

Πρέπει να τελειώνουμε με τους εγκληματίες του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ευτυχώς υπάρχει ο κ. Οικονόμου αντιεισαγγελέας και ο κ. Φλωρίδης. Ο κ. Βρούτσης αν δεν μπορεί, να αλλάξει. Έπιασαν κορόιδο αυτόν τον Αλαφούζο.

Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Εγώ θα κάνω τα πάντα, είναι πολύ μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός και στο τέλος θα τα καταφέρουμε”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου