Wednesday, 8 May, 2024

Άρης Τοσουνίδης: «Πολλά γκολ για το καλό του Εθνικού»

Άρης Τοσουνίδης: «Πολλά γκολ για το καλό του Εθνικού»

Έτοιμος για να φορτώσει τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκολ εμφανίστηκε το νέο απόκτημα του Εθνικού Γιαννιτσών, Άρης Τοσουνίδης, σε δηλώσεις του στον «Λόγο της Πέλλας». Ο 27χρονος επιθετικός, που έχει αγωνιστεί με επιτυχία στην Αναγέννηση Γιαννιτσών, προέρχεται από δύο εξαιρετικές σεζόν με την ΑΕ Πολυκάστρου, όπου αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας. Φέτος έπαιξε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ζαρό και σκόραρε 8 φορές σε 10 παιχνίδια, ωστόσο αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους, αλλά και λόγω εγκαταστάσεων (πλαστικά γήπεδα κλπ). Το ντεμπούτο του αναμένεται να γίνει αύριο στον ημιτελικό Κυπέλλου με αντίπαλο τον Ηρακλή Άσπρου στο γήπεδο της Ν. Τραπεζούντας (14:30).

Για την απόφασή του να έρθει στον Εθνικό και τους νέους του συμπαίκτες, ο Άρης Τοσουνίδης δήλωσε: «Άκουσα τα καλύτερα για τον Εθνικό και γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω. Όλοι ξέρουν την ποιότητα της ομάδας. Επίσης, τους περισσότερους συμπαίκτες μου τους γνωρίζω από τα παιδικά μου χρόνια και με κάποιους έχω συνεργαστεί. Είναι αξιόλογοι παίκτες και με την προσθήκη μου ελπίζω να ολοκληρωθούν οι στόχοι της ομάδας».

Για τους προσωπικού στόχους αλλά και της ομάδας: «Βασικός στόχος της ομάδας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο της ΕΠΣ Πέλλας. Από εκεί και πέρα αν και έχουμε μείνει πίσω, πρέπει να προσπαθήσουμε να μπούμε στα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Προσωπικά θέλω να πετύχω όσα περισσότερα γκολ μπορώ για το καλό του Εθνικού».

Για τον προπονητή της ομάδας, Φώτη Μητσάκη: «Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Φώτη Μητσάκη. Γνωριζόμαστε από τα παιδικά μου χρόνια και ξέρω πως είναι πολύ καλός γνώστης του ποδοσφαίρου».

Πολλοί συμπαίκτες του τον χαρακτηρίζουν «φαινόμενο», συγκρίνοντάς τον με τον Ρονάλντο, ενώ υπάρχει και η ανάλογη φωτογραφία.

fainomeno

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου