Saturday, 18 May, 2024

Άρης Αμπελειών – Όλυμπος Αψάλου 2-2

Άρης Αμπελειών – Όλυμπος Αψάλου 2-2

Μετά από ένα πολύ ωραίο και γεμάτο ένταση παιχνίδι, Άρης Αμπελειών και Όλυμπος Αψάλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι, με την ομάδα των Αμπελειών να χρειάζεται δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική μέσα στα Γιαννιτσά με την Αναγέννηση για να αποφύγει τα μπαράζ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα του αγώνα με γρήγορο γκολ και μέχρι το 30΄ πήραν διαφορά δύο τερμάτων, με τους γηπεδούχους να μειώνουν με το ξεκίνημα της επανάληψης και να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν στο 90΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ έχασαν και ευκαιρίες τόσο πριν, όσο και μετά την ισοφάριση.

Η διαιτητική τριπλέτα των Αργυρού, Κεσίσογλου και Τσαλκάνη ήταν αρκετά καλή, ωστόσο από το 80΄ και μετά η κατάσταση ξέφυγε έπειτα από την άδικη αποβολή του Φώτη Γρηγορίου με δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ λίγο αργότερα δεν υποδείχθηκε φάουλ στην φάση του σοβαρού τραυματισμού Φαφούτη της Αψάλου, ο οποίος υπέστη κάταγμα κλείδας. Στο 90΄ υπήρξε ακόμα μία φάση που ξεσήκωσε τους φιλοξενούμενους όταν ο Αργυρός έδειξε την άσπρη βούλα σε χέρι του Σταυρουλάκη. Οι άνθρωπο της Αψάλου διαμαρτυρήθηκαν έντονα θεωρώντας πως ο παίκτης τους βρισκόταν εκτός περιοχής, ωστόσο φάνηκε πως η απόφαση ήταν σωστή.

Φάσεις και γκολ:

9΄ Ο Κόγιος Γ. κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και από κοντά ο Παπαδημητρίου με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ.
22΄ Ο Σιδώρης θα κάνει το γύρισμα στον Μάλαμα που πλασάρει με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα, ωστόσο η μπάλα βρήκε σε αμυντικό της Αψάλου πάνω στην γραμμή.
27΄ Μετά από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας ο Φαφούτης θα “κρεμάσει” τον Δούμο και θα κάνει το 0-2.
35΄ Ο Σιδώρης θα βγει τετ α τετ και θα πλασάρει τον Σέλκο, ο οποίος διώχνει εντυπωσιακά με το πόδι.
55΄ Μετά από πολύ ωραία ατομική προσπάθεια του Γρηγορίου ο Παπαστεργίου θα κάνει το σουτ, ο Σέλκος διώχνει προσωρινά και ο Σιδώρης από κοντά μειώνει σε 1-2
80΄ Ο Αργυρός αποβάλει λανθασμένα με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Γρηγορίου, καθώς μετά από διώξιμο αμυντικού της Αψάλου ο παίκτης των Αμπελειών βρισκόταν στο μισό μέτρο και έβαλε τα χέρια του στο στήθος για να προφυλαχτεί, ωστόσο αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη.
87΄ Ο Παπαστεργίου κάνει την προβολή από κοντά, αλλά ο Παπαδόπουλος με φοβερό τάκλιν προλαβαίνει τη μπάλα πάνω στην γραμμή και την διώχνει σε κόρνερ.
90΄ Ο Αργυρός υποδεικνύει πέναλτι σε χέρι του Σταυρουλάκη και ο Παπαστεργίου ευστοχεί για το 2-2.
92΄ Από τα αριστερά από Αρβανιτόπουλος κάνει σέντρα-σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.
94΄ Ο Παπαστεργίου κάνει το πλασέ από πλάγια θέση προσπαθώντας να “κρεμάσει” τον Σέλκο, όμως η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Άρης Αμπελειών: Δούμος Δ., Βουζβούρης, Μάλαμας (75΄ Παπαδόπουλος), Γρηγορίου, Αλτής (46΄ Θάνος), Παπαστεργίου, Καρράς, Τόσιος, Τόπκας, Αρβανιτόπουλος (94΄ Δούμος Θ.), Σιδώρης.

Όλυμπος Αψάλου: Σέλκος, Σταυρουλάκης, Γρηγοριάδης, Παπαδόπουλος, Κόγιος Γ., Μανελίδης, Φαφούτης (83΄ Τοσουνίδης), Μπογοΐτσης, Κόγιος, Καραπατάκης (63΄ Σπανίδης), Παπαδημητρίου.

DSC_0028 DSC_0023 DSC_0019 DSC_0014 DSC_0016 DSC_0013

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου