Saturday, 27 April, 2024

Εδεσσαϊκός-«ΚΕΡΑΥΝΟΣ» Μεσιανού 1-3

Εδεσσαϊκός-«ΚΕΡΑΥΝΟΣ» Μεσιανού 1-3  

Αγώνας πρωταθλήματος Α1 της ΕΠΣ Πέλλας! 

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, η ώρα που σε γράφει η ιστορία,  η ώρα που γεννιέται η δόξα σου «Κεραυνέ».

Πριν από τρία χρόνια  μια παρέα νεαρών του χωριού, Παπαδόπουλος Κυριάκος, Ντούσκας Γεράσιμος  (Γέρας), Τσιτερίδης Αναστάσιος (Τάσος)  είχε την ιδέα της αναγέννησης του Κεραυνού. 

Από εκείνη την ώρα κάθε χρόνο παίζουμε και σε μεγαλύτερη κατηγορία.  Τρία χρόνια τρεις κατηγορίες! Ποτέ άλλοτε δεν συνέβη κάτι τέτοιο στο Μεσιανό.

Μαζεύοντας όλα τα παλικάρια του χωριού, περίπου το 80%  που βασικά είναι όλα μια παρέα, και με επιλεγμένες προσθήκες από έξω, συγκεκριμένα με αξιόλογους έμπειρους με καλό χαρακτήρα και ορισμένους νεαρούς (ιδιαίτερα από την Αθλητική Ακαδημία Γιαννιτσών), κερδήθηκαν οι φίλαθλοι του χωριού, (άνδρες,  γυναίκες, παιδιά).

Μαζί με αυτούς  δημιουργήθηκε  γύρω από τον Κεραυνό  και μια ομάδα  μικρών χορηγών που στήριξαν και στηρίζουν  την προσπάθεια.

Σήμερα ο «Κεραυνός» παίζει στην Α1 της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ !!!  Η  κλήρωση τον  έφερε στον πρώτο επίσημο  αγώνα πρωταθλήματος να πάει να παίξει στο  γήπεδο του Ριζαρίου  (έδρα του Εδεσσαϊκού ) κόντρα στην πιο μεγάλη ομάδα του νομού μας, την ομάδα που μας έκανε υπερήφανους παίζοντας στα σαλόνια της Α’ Εθνικής.

Έτσι έχουν τα πράγματα  και όταν νικάς τον Εδεσσαϊκό μέσα στην έδρα του, έχεις αγγίξει το απόγειο της ποδοσφαιρικής σου φήμης. 

Αυτή είναι για τον «Κεραυνό» η πιο μεγάλη ώρα. Είναι η ώρα που σε γράφει η ιστορία,  η ώρα  που  γεννάς την δόξα σου «Κεραυνέ».

Ευελπιστώ το χρονογράφημα αυτό να μείνει στην Ιστορία και  να είναι οδηγός κάθε προσπάθειας που θα λέει  πως την ιστορία την γράφει η  παρέα και όπως λέει και το τραγούδι: «…Εργοδηγός ή βασιλέας, ζητιάνος ή πρωθυπουργός μωρό μου χωρίς την πίστη της παρέας καθένας ένας είναι κι ορφανός μια μαριονέτα του θανάτου στο χρόνο μέσα τσακισμένος κι έρημος …»

Φυσικά η νίκη αυτή δεν είναι απρόσωπη, έχει ονοματεπώνυμα.  Τιμώντας αυτή την μεγάλη επιτυχία αναγράφουμε τους συντελεστές της που είναι:

«Κεραυνός» Μεσιανού»

Πρόεδρος: Παπαδόπουλος Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος:  Τσιτερίδης  Τάσος

Γενικός αρχηγός: Ντούσκας Γεράσιμος

Ταμίας: Ιωάννης Σαββίδης

Οργανωτική σύμβουλος: Ντουσκα Βασω

Προπονητής: Παπαδόπουλος Κυριάκος

Η εντεκάδα όπως παρατάχθηκε:

Παπαδόπουλος  Ραφαήλ,  Παπαδόπουλος Ιωακείμ, Χρήστος Καρράς (Μάγκας),  Γιοβάνογλου  Νίκος,  Πολατίδης Γιάννης, Πανταζίδης Ιωάννης, Πανταζίδης Αντώνης , Πανταζίδης  Λευτέρης, Παυλίδης Λευτέρης, Παυλίδης Νίκος,  Τσολακίδης Μανώλης.

Έπαιξαν επίσης: Κοσκινόπουλος  Θοδωρής, Σαρόπουλος Θεόδωρος, Γιαβάσης Ηλίας

Στην αποστολή συμμετείχαν ακόμα και οι: Στεφανούδης Χρήστος, Τριανταφυλλίδης Θεόδωρος, Τσιτερίδης Νίκος, Μπιτσάκου Γιάννης, Γιαλαμπούκης Παντελής

Από τον Εδεσσαϊκό έκαναν αίσθηση, για την ποδοσφαιρική τους ποιότητα ο Τερματοφύλακας, το Νο 4, το Νο 7, το Νο 11  χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι,  ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όπου έδειξαν πως είναι παίκτες  που προέρχονται από ΑΚΑΔΗΜΙΑ παίζοντας με σωστή ανάπτυξη, πειθαρχεία και καλή κυκλοφορία μπάλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου