Friday, 26 April, 2024

Ηχηρές μεταγραφές από την Δόξα Μαυροβουνίου

Ηχηρές μεταγραφές από την Δόξα Μαυροβουνίου

Με ξεκάθαρο στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο την επόμενη σεζόν στον 2ο όμιλο της Α΄ κατηγορίας η Δόξα Μαυροβουνίου ανακοίνωσε την απόκτηση 15 ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων ξεχωρίζει ο περσινός πρώτος σκόρερ της Α1, Γιώργος Μουρουζίδης της Δόξας Ριζού. Επίσης από το Ριζό αποκτήθηκαν ο μέσος Γιάννης Χαραλαμπίδης, ο επιθετικός Χρήστος Χατζηγιαννίδης και οι αμυντικοί Αντώνης Τουρατζίδης και Μιχάλης Αλεξανδρίδης.

Ωστόσο οι προσθήκες από ομάδες της Α1 δε σταμάτησαν εδώ, καθώς αποκτήθηκαν από τον Ηρακλή Άσπρου ο Γιώργος Αποστολούδας και ο μεσοεπιθετικός Θωμάς Γρόπαλης, ενώ από τον Όλυμπο Αψάλου προστέθηκε ο μεσοεπιθετικός Γιάννης Ταρπάνης. Στην ομάδα του Μαυροβουνίου θα αγωνιστούν επίσης ο Μάρκο Λέσι από τη Δόξα Μανδάλου, ο μέσος Ρωμανός Αλεξανδρίδης από τον Κίσσαβο Συκουρίου (Λάρισας), ο Χρυσόστομος Παπαδόπουλος από την Ασπίδα Πολυστύλου (Καβάλας), ο μέσος Νίκος Ελέζι από τον Άρη Πρ. Ηλία, ο μέσος Σωκράτης Αράτζας, ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ευαγγελίδης και ο χαφ Νίκος Παπαθανασιάδης.

Από την περσινή χρονιά παρέμειναν στο ρόστερ οι Σταύρος Μέγας,  Ουράν Σέχι, Κουντουράς Δημήτρης, Τελιανίδης Κωνσταντίνος, Κρατζής Γιάννης, Κουκούλης Γιώργος, Δημάκος Χρήστος, Παπαχρηστου Σταύρος, Πολυτίδης Ευθύμης , Ματθαίος Παπαϊωάννου.
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 7 Αυγούστου.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου