Thursday, 9 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ιστορική πρόκριση του Άρη Αμπελειών στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας

Ιστορική πρόκριση του Άρη Αμπελειών στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας

Αφού χρειάστηκε για ακόμα μία φορά τη διαδικασία των πέναλτι, ο Άρης Αμπελειών επικράτησε της Δόξας Μανδάλου με 4-1 (1-1 κ.α. & παρ.) και πήρε την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας για πρώτη φορά στην ιστορία του. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, που την ίδια ώρα κέρδισε μέσα στον Εξαπλατάνο με σκορ 1-3.

Στο κατάμεστο γήπεδο του Μανδάλου οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 27΄ όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκίλη, ο Γιαννουσίδης βρέθηκε αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Το παιχνίδι είχε λίγες φάσεις με την ομάδα των Αμπελειών να προσπαθεί κυρίως με γεμίσματα από την άμυνα να φτάσει στην επίθεση. Στο 72΄ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ισοφάριση, με τον Γρηγορίου να βγάζει τετ α τετ τον Σιδώρη, όμως αυτός προτίμησε να «σπάσει» τη μπάλα στα αριστερά και έδωσε χρόνο στους αμυντικούς του Μανδάλου να αποσοβήσουν το γκολ.

Τελικά αυτό ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με παρόμοια φάση, όταν Σιδώρης και Γρηγορίου έπαιξαν ωραία το 1-2, ο πρώτος μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά και έκανε το γύρισμα, με τον Μαυρομάτη Π. να στέλνει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στα εναπομείναντα λεπτά όπως και στην παράταση δεν υπήρξε κάποια αξιόλογη ευκαιρία, με τους γηπεδούχους να απειλούν μόνο με στημένες φάσεις, χωρίς ωστόσο να ανησυχήσουν ιδιαίτερα τον τερματοφύλακα των Αμπελειών.

Εξαιρετική η διαιτησία του Μαυρίδη, όπως και των δύο βοηθών Δέλλιου και Πίλτση.

Μπορείτε να δείτε εδώ σε βίντεο τη διαδικασία των πέναλτι.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου