Friday, 26 April, 2024

Μεγάλη και δίκαιη νίκη του Εθνικού Γιαννιτσών με 1-0 επί της Δόξας Μαυροβουνίου

Μεγάλη και δίκαιη νίκη του Εθνικού Γιαννιτσών με 1-0 επί της Δόξας Μαυροβουνίου στην πρώτη ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Πέλλας

Με ωραίο πλασέ του Λυσίτσα στο 26 λεπτό του πρώτου ημιχρόνου ο Εθνικός Γιαννιτσών νίκησε την Δόξα Μαυροβουνίου. Ο προπονητής του Εθνικού Τομπάζης Δημήτριος παρέταξε την ομάδα με σύστημα 4-4-2 και με εντολές στα δυο του χάφ Λυσίτσα και Πέλκα να κλείνουν προς το κέντρο και να μην αφήνουν τα χάφ της αντίπαλης ομάδας να κάνουν κάθετες μπαλιές. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην περάσουν ούτε μια κάθετη μπαλιά και να οδηγηθεί η δόξα στην λογική της σέντρες απο τα πλάγια και να είναι μια εύκολη υπόθεση για την άμυνα της ομάδας του εθνικού. Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε το σκορ να είχε γίνει και 2-0 και 3-0 εάν δεν ήταν άτυχοι στις τελικές τους οι παίκτες του εθνικού, αλλα και έπεσαν και σε έναν καλό τερματοφύλακα τον Καμπαλή  (μπουφάν) του Μαυροβουνίου. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε η ομάδα της δόξας, πήρε αρκετά μέτρα στο γήπεδο, όμως η λογική να επιτίθεται από τα πλάγια με σέντρες δεν απέδωσε, διότι οι αμυντικοί του εθνικού ήταν διαβασμένοι και περίμεναν τις σέντρες. Μεγάλη η συμβολή του προπονητή Τομπάζη Δημήτριου στην νίκη του εθνικού. Κόκκινη κάρτα είδε ο Εφραιμίδης του Εθνικού στο 96 λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ήταν σωστή η κόκκινη κάρτα στον Εφραιμίδη του Εθνικού Γιαννιτσών ομως στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο διαιτητής Γιουματζίδης έπρεπε να αποβάλει και τον  Κατιρτζόγλου του Μαυροβούνιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Επίσης χαρίστηκε και δεν έδειξε κίτρινη κάρτα και στον τερματοφύλακα της Δόξας Μαυροβουνίου Καμπαλή στο πρώτο ημίχρονο. Απο τον Εθνικό πρώτος παίκτης ο νεαρός Εφραιμίδης και τον ακολούθηςαν σε απόδοςη ο Λυσίτσας, ο Πανταζίδης χωρίς να υστερήσουν οι υπόλοιποι.

Οι διαιτητική τριπλέτα ήταν πολύ καλή στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο διαιτητής έκανε αρκετά λάθη εις βάρος του Εθνικού Γιαννιτσών με αποτέλεσμα να τους φορτώσει με πολλές κίτρινες κάρτες και να ακολουθήσει και η κόκκινη στον Εφραιμίδη. Άριστος ο επόπτης Ταγκαλίδης καθώς ο επόπτης Δέλιος εκτός από τη φάση που έκανε θέατρο ο ποδοσφαιριστής της Δόξας Μαυροβουνίου μπροστά του και δεν το υπέδειξε στον διαιτητή.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου