Tuesday, 30 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Παλικαρίσια πρόκριση της Αναγέννησης επί του Εδεσσαϊκού

Παλικαρίσια πρόκριση της Αναγέννησης επί του Εδεσσαϊκού

Στα προημιτελικά του κυπέλλου ΕΠΣ Πέλλας προκρίθηκε η Αναγέννηση, που επικράτησε με 2-1 του Εδεσσαϊκού στην παράταση, με την κανονική διάρκεια να λήγει 1-1. Οι παίκτες του Φώτη Μητσάκη ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κυρίως στο δεύτερο μέρος, όπου θα μπορούσαν να πάρουν την πρόκριση στα 90 λεπτά, αλλά ήταν άστοχοι στην τελική προσπάθεια. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο σοβαρός τραυματισμός του Γιάννη Σαββουλίδη στο 85΄ σε ανυποψίαστη φάση.

Το σκορ άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι στο 20΄ με τον Παλημάνη να βρίσκει κενό στην άμυνα της Αναγέννησης και με πλασέ να κάνει το 0-1. Η απάντηση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 40΄ με τον Λέντι να ισοφαρίζει με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και έχασαν σπουδαίες ευκαιρίες με τους Σαββουλίδη Γ., Λέντι και Κοκκινίδη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση, ενώ στο 88΄ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι σε σουτ του Κάρτζιου από πλάγια θέση και με εξουδετερωμένο τον Πασχαλίδη. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Εδεσσαϊκός έφτασε επίσης κοντά στο γκολ με τον Λαφαζανίδη να κάνει από κοντά την προβολή και τον Σαββουλίδη Α. να κάνει σωτήρια επέμβαση.

Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 94΄ ο Βεζυργιανόπουλος βρήκε πολύ ωραία τον Κοκκινίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου με τη μία κατέληξε λίγο άουτ και τρία λεπτά αργότερα ο Λέντι έβγαλε πολύ ωραία τον Κάρτζιο στην πλάτη της άμυνας του Εδεσσαϊκού και αυτός με ωραίο τσίμπημα της μπάλα προ του Πασχαλίδη έκανε το 2-1. Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι στάθηκαν εξαιρετικά στο γήπεδο φεύγοντας ωραία στις αντεπιθέσεις και σε μία από αυτές ο Βεζυργιανόπουλος βρέθηκε τετ α τετ, πέρασε τον τερματοφύλακα που τον ανέτρεψε πάνω στην γραμμή της περιοχής και σωστά αποβλήθηκε. Τα τελευταία λεπτά ο Εδεσσαϊκός έπαιζε με 10 παίκτες και γκολκίπερ τον Σέρετη, με την Αναγέννηση να χάνει επίσης 2-3 σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει και τρίτο τέρμα.

Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα των Θεολόγου, Κουπαράνη και Δέλλιου.

Αναγέννηση Γιαννιτσών (Φώτης Μητσάκης): Σαββουλίδης Α., Μπίνας, Αλεξανδρίδης, Δουλκερίδης, Βασιλειάδης, Ζαφειρίου (60΄ Ασλανίδης), Σίμος, Λέντι, Κάρτζιος, Κυζιρίδης (54΄ Σαββουλίδης Γ., 85΄ λ.τρ. Βεζυργιανόπουλος), Κοκκινίδης

Εδεσσαϊκός (Βαγγέλης Ντίσιος): Πασχαλίδης, Παπουλίδης, Τζούρτζος, Πετρόφ, Παπαηλίας, Παλημάνης, Λαφαζανίδης, Χωραφάς (66΄ Βοτάρης), Σερέτης, Μεταξάς (56΄ Δημητριάδης), Νέδος (79΄ Χότζια).

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου