Saturday, 11 May, 2024

ΠΑΟΚ Δαμιανού: «Η ντροπή της διαιτησίας στην ΕΠΣ Πέλλας λέγεται… Καρατζάς»

Διαμαρτυρία του ΠΑΟΚ Δαμιανού για την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτηρίζουν,  διαιτησία του κ. Καρατζά στο παιχνίδι μέσα στον Π. Μυλότοπο.

«Σήμερα γίναμε μάρτυρες μιας τραγικής διαιτησίας από έναν άνθρωπο που ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου το μετέτρεψε σε μια παρωδία όπου πρωταγωνιστές έγιναν τα περιπολικά και τα σχόλια των φιλάθλων που περίμεναν μισή ώρα στην κερκίδα να ξαναρχίσει η αναμέτρηση. Η ομάδα μου δέχθηκε τρεις αποβολές όλες άδικες όπως και μια οι αντίπαλοι αποβλήθηκαν οι δυο προπονητές και κάποιοι άνθρωποι από τους πάγκους ούτε στη ζούγκλα να ήμασταν δηλαδή. Ένας διαιτητής σε πλήρη σύγχυση που δεν ήξερε τι έκανε κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάρω την ομάδα μου και να φύγω κάτι που δεν έγινε εξαιτίας των παικτών μου που δεν ήθελαν το τέλος μιας ομάδας που φτιάχτηκε με πολύ κόπο και πολλές θυσίες.

Η υπομονή έχει και όρια κύριοι υπεύθυνοι της διαιτησίας σταματήστε να χαϊδεύετε ανθρώπους ανίκανους που κάνουν κατάχρηση της εξουσίας με μια σφυρίχτρα και κάρτες την ώρα που όλοι γνωρίζουν ότι οι παράγοντες ματώνουν για να υπάρχει ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να αμείβονται αυτοί οι κύριοι που δυστυχώς δεν σέβονται τίποτα.

Με τιμή

Ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ Δαμιανού

Ανδρέας Καλτσας»

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου