Friday, 26 April, 2024

Στην Α1 ο Μ.Α. Αρσενίου, περιμένει τον Αλμωπό η Δόξα Μαυροβουνίου (photos)

Στην Α1 ο Μ.Α. Αρσενίου, περιμένει τον Αλμωπό η Δόξα Μαυροβουνίου (photos)

Την άνοδο στην Α1 ΕΠΣ Πέλλας πανηγύρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αρσενίου, που επικράτησε με 3-2 της Δόξας Μαυροβουνίου στο μπαράζ των δευτεραθλητών που διεξήχθη στο γήπεδο του Μανδάλου.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά ενδιαφέρον με δύο ανατροπές, με την ομάδα του Αρσενίου να μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι και αυτή του Μαυροβουνίου να βρίσκει στη συνέχεια τα πατήματά της, καθώς φαινόταν επηρεασμένη από την απραξία των 40 ημερών από το τελευταίο επίσημο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ωστόσο στο τέλος ξέμεινε από δυνάμεις και οι τυπικά φιλοξενούμενοι με γκολ του Ρέντζια στο 85΄ πήραν τη νίκη- άνοδο στην Α1.

Από την άλλη, το Μαυροβούνι περιμένει το αυριανό αποτέλεσμα του Αλμωπού, καθώς αν η ομάδα της Αριδαίας πάρει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική (χρειάζεται έστω και ήττα με ένα γκολ διαφορά), τότε και η Δόξα θα ανέβει στην Α1.

Πολύ καλή η διαιτητική τριπλέτα των Δεμερτζή Χ., Πίλτση Φ. και Βαμβακά Κ.

Φάσεις και γκολ:
6΄ Μέσα στην περιοχή ο Καραφουλίδης θα πιάσει την κεφαλιά και από κοντά ο Καρυπίδης με ωραίο τελείωμα θα ανοίξει το σκορ για τον Μ.Α. Αρσενίου.
14΄ Μετά από λάθος του Τελιανίδη ο Καρυπίδης θα βρεθεί ολομόναχος απέναντι από τον Κουκούλη, ωστόσο δεν θα καταφέρει να διαμορφώσει το 0-2.
19΄ Ο Τσαβδάρης με ωραία πάσα στην πλάτη της άμυνας του Αρσενίου θα βρει τον Ουρούτσι, ο οποίος τσίμπησε τη μπάλα από τον Καμπάλη και σε κενή εστία έφερε το ματς στα ίσα.
43΄ Φοβερό σουτ του Μιχαηλίδη έξω από την περιοχή με τη μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι και να έχει την ίδια κατάληξη στη συνέχεια της φάσης μετά από την κεφαλιά του Καρυπίδη.
45΄ Ο Γάτσος έστρωσε πολύ ωραία τη μπάλα με τακουνάκι στον Καρυπίδη, αλλά το σουτ του τελευταίου κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι.
49΄ Η Δόξα Μαυροβουνίου αξιοποιεί και πάλι λάθος των παικτών του Αρσενίου στο κέντρο, ο Λέσι βγάζει τετ α τετ τον Τζεβελέκη, που πλασάρει σωστά και κάνει το 2-1 για τους τυπικά γηπεδούχους.
61΄ Γάτσος και Καρυπίδης παίζουν ωραία το ένα-δύο, ο πρώτος κάνει το γύρισμα στη μικρή περιοχή, αλλά ο Τελιανίδης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.
62΄ Την εκτέλεση του κόρνερ ανέλαβε ο Καραφουλίδης με τη μπάλα να βρίσκει σε πόδια παίκτη του Μαυρουβουνίου και να καταλήγει στα δίχτυα για το 2-2.
84΄ Ο Ρέντζια πήρε τη μπάλα έξω από την περιοχή και αφού απέφυγε έναν αντίπαλο με ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-3 για το Αρσένι.

Δόξα Μαυροβουνίου (Προδρομίδης): Κουκούλης, Μέγας, Τουραντζίδης, Φωτιάς, Λέσι, Τσαβδάρης, Τζεβελέκης, Ελέζι (88΄ Χατζηιωακειμίδης), Ουρούτσι, Σέχι, Τελιανίδης (71΄ Αλεξανδρίδης).

Μ.Α. Αρσενίου (Αλεξανδρίδης): Καμπάλης, Ιγνατίδης, Κατιρτζόγλου, Λάσκα (81΄ Σαρίδης), Γάτσος, Χαραλαμπίδης, Ρέντζια (90΄ Τσαούσης), Καρυπίδης, Μιχαηλίδης (69΄ Γεωργίου), Καραφουλίδης, Ορφανίδης.

DSC_0053
DSC_0051
DSC_0054DSC_0052   DSC_0055 DSC_0057  DSC_0072 DSC_0073 DSC_0078
DSC_0062 DSC_0067 DSC_0070

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου