Thursday, 18 April, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Στην Γ΄ Εθνική ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

Στην Γ΄ Εθνική ο Απόλλων Κρύας Βρύσης

Είναι πλέον ο γεγονός, ο Απόλλων Κρύας Βρύσης επικράτησε με 3-1 της Ειρηνούπολης και επέστρεψε στην Γ΄ Εθνική μετά από 13 χρόνια!

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου μπήκαν αποφασισμένοι για τη νίκη, ψάχνοντας το γκολ από το πρώτο λεπτό. Τελικά το ημίχρονο τελείωσε 0-0 με τον Μιχάλη Γκότση να έχει σημαδέψει δύο φορές το δοκάρι, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε… χατ-τρικ. Συνολικά ο Απόλλων είχε 4 δοκάρια, με το τέταρτο να ανήκει στον Μπρέγκου.

Το 1-0 έκανε στο 49΄ ο Γιώργος Κίτσας με εκπληκτική ατομική ενέργεια από το κέντρο, περνώντας τρεις αντιπάλους και πλασάροντας σωστά τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Γκελοσάνι στο 62΄ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, αλλά ο Στέλιος Νήρλας 10 λεπτά αργότερα έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην Κρύα Βρύση. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 89΄ ο Τάσος Σιδέρης με κεφαλιά, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.

Μετά το τελευταίο σφύριγμα άπαντες ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε έξω από τα γραφεία της ακαδημίας του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

vathmologia

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου