Friday, 26 April, 2024

Το νέο Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Το νέο Δ.Σ. του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης

Συνεδρίασε το απόγευμα της Δευτέρας στα γραφεία του Απόλλωνα το νέο διευρυμένο και ενισχυμένο διοικητικό συμβούλιο του Απόλλωνα που περιλαμβάνει αρκετά νέα πρόσωπα.

Το όνομα που θα συζητηθεί για την συμμετοχή του στο Δ.Σ. του Απόλλωνα είναι του Γιάννη Καλαϊτζίδη στην θέση του αντιπροέδρου, ενός γνωστού παράγοντα του ποδοσφαίρου που έχει διατελέσει για χρόνια πρόεδρος της ομάδας των Λευκαδίων συνδέοντας το όνομα του με την χρυσή εποχή των Λευκαδίων στην Γ΄ Εθνική. Ο γνωστός Ημαθιώτης επιχειρηματίας και παράγοντας συνδεόμενος με πολύ καλή φιλία με τον πρόεδρο του Απόλλωνα Γιάννη Θεοδωρίδη αποδέχτηκε την πρόταση του να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ. προσφέροντας τις γνώσεις ως παράγοντας σε ομάδα Γ΄ Εθνική και στον Απόλλωνα.
Από κει και πέρα μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα θα γίνει η πλήρης σύνθεση και η κατανομή των αρμοδιοτήτων σε κάθε έναν σύμβουλο.

Τα άτομα που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ. είναι: Θεοδωρίδης Γιάννης, Καλαιτζίδης Γιάννης, Ουραηλίδης Θεοδόσης, Μαντζούκης Γιώργος, Τσίκος Γιάννης, Καζαντζίδης Σωκράτης, Αμιτζόγλου Γ. Λύσανδρος, όπως επίσης, ένας εκ των Παπαχρήστου, Κατσανίδη, Ασλανίδη ως εκπρόσωπος των ακαδημιών, Σιδηρόπουλος Παντελής, Πίγκας Άγγελος, Παπαδόπουλος Νάκης, Γίτσας Λευθέρης, Τσιρακίδης Μιχάλης, Στανίτσας Θωμάς.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου