Friday, 26 April, 2024

Μακεδονικός – ΑΣ Γιαννιτσά 1-0

Μακεδονικός – ΑΣ Γιαννιτσά 1-0 στο 92´ με γκολ οφσάιντ λύγισε ο ΑΣ Γιαννιτσά
Δεν τα κατάφερε να φύγει έστω και με τον βαθμό της ισοπαλίας η ομάδα των Γιαννιτσών που έχασε στις καθυστερήσεις με 1-0 απο τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία.
Το παιχνίδι ήταν μέτριο με το ισόπαλο αποτέλεσμα να ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα..
Οι παίκτες των Γιαννιτσών στο πρώτο ημίχρονο ήταν μέτριοι στην επανάληψη ανέβασαν λίγο την απόδοση τους χωρίς όμως να δημιουργήσουν την πολύ μεγάλη φάση κρατώντας άνετα το ισόπαλο αποτέλεσμα. όμως 2 λάθη των βοηθών έκριναν το παιχνίδι στο 72´ καταλόγισε ανύπαρκτο οφσάιντ το τετ α τετ του Παντελίδη μετά από πάσα του Ευθιμιάδη και στις καθυστερήσεις ο Τσουκάνης που ξεκίνησε από καθαρή θέση οφσάιντ σέντραρε στον σκόρερ Μούσα, που δεν καταλογίστηκε κακώς οφσάιντ και εκεί σημειώθηκε το γκολ.
Στο γήπεδο είχε λίγο κόσμο, ίσως οι περισσότεροι να ήταν από τα Γιαννιτσά, μετά το τέλος του αγώνα έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες των φίλων των Γιαννιτσών προς την διαιτητική τριπλέτα που έκρινε εις βάρος της ομάδος των Γιαννιτσών τον αγώνα με τις 2 καθοριστικές αποφάσεις τους.
σκορερ 90´+2 Μούσα
Κόκκινες: 90´+2 Moysa αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, καθώς πανηγύρισε βγάζοντας τη φανέλα του.
Μακεδονικός (Μπίλης): Γουμάγιας, Πολιανίδης (46′ Δούμας), Τριανταφυλλίδης (59′ Γεωργιάδης), Λαβιδάς, Τσιαμπάζης, Ζαφειρίδης, Μούσα, Γαρύφαλλος, Αγγελούδης (14′ Τσουκάνης), Καρλόπουλος (92′ Καρακώστας), Χατζηκωνσταντίνου.
ΑΣ Γιαννιτσά (Καβακάς): Κύρου, Σέρα, Παπασυμεών (89′ Αθανασιάδης), Παντεκίδης, Ιορδανίδης, Μπάμπαλης, Ζαρογιάννης (74′ Κοτσαρίδης), Μουρίκι, Παντελίδης, Ζούρκος, Χουσεΐνογλου 40′ Ευθυμιάδης (81′ Μπιγκάνος)
Γιώργος Χατζηχρήστος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου