Friday, 26 April, 2024

Μ. Αλέξανδρος Πέλλας – Δόξα Εξαπλατάνου 2-1 (ανάλυση)

Νικητής στο εξ’ αναβολής παιχνίδι της Α1 κατηγορίας αναδείχθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Πέλλας με 2-1 επί της Δόξας Εξαπλατάνου.

Ο αγώνας διεξήχθη με ιδανικές καιρικές συνθήκες. Οι ομάδες ξεκίνησαν νωχελικά αλλά μετά το 10ο λεπτό ανέβασαν απόδοση χωρίς όμως αποτελεσματικότητα. Η Δόξα πήρε το προβάδισμα στο 25ο λεπτό με τον Κλεισούρη αλλά η χαρά της κράτησε μόλις για 6 λεπτά. Συγκεκριμένα στο 31ο λεπτό ισοφάρισε ο Μέγας Αλέξανδρος με τον Γουστερή.

Τα τελευταία λεπτά του 1ου ημιχρόνου κύλησαν χωρίς να αλλάξει κάτι.

Στο 2ο ημίχρονο μπήκε δυνατά ο Μέγας Αλέξανδρος και κατάφερε στο 52ο λεπτό να κάνει την ανατροπή πάλι με τον Γουστερή, ενώ δύο λεπτά αργότερα η ομάδα της Πέλλας έχασε μια ακόμη ευκαιρία να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Ο αγώνας μετά το 2-1 άνοιξε ακόμη παραπάνω, με την Πέλλα να έχει ευκαιρίες να πετύχει κι άλλα τέρματα χώρις επιτυχία ενώ η ομάδα της Δόξας έφτανε στην περιοχή των αντιπάλων χωρίς όμως να καταγράφει τελικές προσπάθειες.

Το τελευταίο δεκάλεπτο μπήκε με διπλή αποτυχημένη προσπάθεια της Δόξας αλλά ο τερματοφύλακας της Πέλλας φώναξε παρών και έσωσε την ομάδα του από την ισοφάριση.

Στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας ήρθε η μεγαλύτερη ευκαιρία για την Πέλλα να «καθαρίσει» τον αγώνα με πέναλτι που κέρδισε αλλά ο Ζούζουλας που ανέλαβε την εκτέλεση σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα πέρασε άουτ.

Διατησία: Άψογη η διαιτησία του κυρίου Κατεριάδη και των βοηθών του, κ.κ Κόλλιο και Ραμπούση.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου