Friday, 26 April, 2024

Νίκη για τον Αλμωπό επί της Αναγέννησης Καρδίτσας

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Αλμωπός Αριδαίας επικράτησε (1-0) εντός έδρας της Αναγέννησης Καρδίτσας και της έκοψε το σερί των τριών συνεχόμενων νικών που είχε στην κατηγορία.

Βγάζοντας ψυχή ο Αλμωπός Αριδαίας «μπλόκαρε» (1-0) εντός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας που προερχόταν από τρεις σερί νίκες στην Super League 2. «Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Γιουκούδης, ο οποίος από την «άσπρη βούλα» νίκησε στο 53ο λεπτό τον Γκέκα και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Η ΑΣΑ ήταν αυτή που απείλησε πρώτη όταν ο Κλάους έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να κοντράρει στα σώματα και να αλλάζει πόρεια. Ο Αλμωπός απάντησε άμεσα και στο 19΄είχε δοκάρι μετά από κεφαλιά του Παπαδόπουλου. Δυο λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έπιασε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο Γκέκας. Στο 23ο λεπτό ο Κλάους έκανε την σέντρα αλλά ο Ριέρα είδε την κεφαλιά του να περνάει άουτ.

Οι γηπεδούχοι ήταν τελικά αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 52′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γιοκούδη. Ένα λεπτό αργότερα ο Αναστασόπουλος σέντραρε αλλά ο Ριέρα δεν μπόρεσε να μπει στην πορεία της μπάλας. Στο φινάλε ο Γιάκος έκανε την σέντρα, ο Σκόνδρας έκανε την κεφαλιά αλλά μπλόκαρε ο Ντόκιτς, με τον Αλμωπό να παίρνει τη μεγάλη νίκη.

Αλμωπός Αριδαίας (Τυριακίδης): Ντόκιτς, Σέχου, Σουλιώτης, Τσιμπούκας, Μανωλάκης, Έππας, Κέρθι, Κολλαράς, Παπαδόπουλος, Γιουκούδης και Πέττας.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Π. Αμανατίδης): Γκέκας, Αναστασόπουλος, Πρίκας, Αλιατίδης, Σκόνδρας, Κοζορώνης, Λαγός, Ριέρα, Βερνάρδος, Μπάλλας και Αθανασιάδης.

Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Αλμωπός-Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0

Ηρακλής-Απόλλων Πόντου 2-0

Θεσπρωτός-Διαγόρας 1-4

Νίκη-ΠΑΟΚ Β- 2-0

Απόλλων Σμύρνης-Ηρακλής Λάρισας 0-2

Παναθηναϊκός Β-Βέροια 1-2

Πανσερραϊκός-ΑΕΛ 2-1

 Ρεπό: Μακεδονικός

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου