Saturday, 27 April, 2024

Ο Ολυμπιακός διέλυσε 5-1 την ΑΕΛ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε το 2020 ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες στο τελευταίο τους παιχνίδι για τη φετινή χρονιά διέλυσαν με 5-1 την ΑΕΛ

στο «Καραϊσκάκη» για την 13η αγωνιστική της Superleague και απολαμβάνουν ξανά την μοναξιά της κορυφής.
Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν… σμπαράλια την άμυνα των Βυσσινί και έφτασαν με εμφατικό τρόπο στο τρίποντο της νίκης.
Ο Μαρτίνς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος και ικανοποιημένος, αφού είδε την ομάδα του μετά το 6-0 επί της Λαμίας την περασμένη Κυριακή (13/12), να σκοράρει σήμερα πέντε γκολ απέναντι στην ΑΕΛ. Δύο τέρματα πέτυχε ο Ελ Αραμπί (40’, 88’) και από ένα οι Σουντανί (25’), Μασούρας (65’) και Μπρούμα (79’). Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός επέστρεψε στη δράση με τον τραυματισμό του και έκανε εξαιρετικό παιχνίδι, δείχνοντας ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στα δύσκολα ματς που έχει μπροστά του.
Με αυτή τη νίκη οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 32 βαθμούς σε 12 ματς και βρίσκονται ξανά στο +3 από τον δεύτερο Αρη, στο +8 από τον ΠΑΟΚ και στο +9 από την ΑΕΚ, με τους δύο Δικεφάλους να έχουν έναν αγώνα λιγότερο. Οι Ασπρόμαυροι παίζουν απόψε με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα (19:30) και η Ενωση αύριο με τον Βόλο (21/12, 19:30).
Το 2020 ολοκληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο λοιπόν για τους πρωταθλητές Ελλάδας, με τους Πειραιώτες να κλείνουν μια δύσκολη χρονιά με εμφατικό τρόπο. Μια χρονιά, στην οποία κατέκτησαν το νταμπλ και πέτυχαν μεγάλες νίκες στην Ευρώπη, όπου έφτασαν μέχρι τους «16» του Europa League. Πλέον, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς τις επόμενες ημέρες θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει του… Γολγοθά που ακολουθεί, με συνεχόμενα και δύσκολα παιχνίδια.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου