Saturday, 27 April, 2024

Παναιτωλικός-Άρης 0-4

Ο Άρης είχε ένα εύκολο μεσημέρι στο Αγρίνιο, με τους Κίτρινους να πετυχαίνουν 4 γκολ και να παίρνουν μια εύκολη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου πλησίασε κι άλλο την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, και πλέον στρέφει το βλέμμα της στον μεγάλο προημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ την προσεχή Τετάρτη.

Το ματς ξεκίνησε με τον Άρη να μπαίνει καλύτερα στο γήπεδο και να δημιουργεί πρώτος κάποιες καλές στιγμές. Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς στο 10ο λεπτό τα σουτ των Παναγίδη και Ρόουζ, που κόντραραν στα σώματα των παικτών του Παναιτωλικού. Στο 16’ οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν ωραία από τα δεξιά με τον Σενγκέλια να δίνει στον Λιάβα, εκείνος να μοιράζει στον Χατζηθεοδωρίδη που δεν μπόρεσε να πλασάρει από καλή θέση, με την μπάλα να καταλήγει στον Τορεχόν, αλλά το σουτ του πέρασε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, οι Κίτρινοι άνοιξαν το σκορ με τον Τζούρασεκ. Ο Κροάτης μέσος έκανε το σουτ έξω με την περιοχή, η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και κατέληξε στην εστία του Καπίνο για το 0-1. Στο 24ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Καπίνο απέκρουσε αρχικά το σουτ του Μενέντες, εν συνεχεία η μπάλα έφτασε στον Φετφατζίδη, εκείνος σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε κόρνερ.

Αντίδραση από τον Παναιτωλικό

Το ματς συνέχισε να έχει γρήγορα ρυθμό με τις δύο ομάδες να παίζουν με ψηλά τις γραμμές τους στο γήπεδο. Τα «καναρίνια» απείλησαν στο 32’. Ο Χατζηθεοδωρίδης δοκίμασε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό έξω από την περιοχή και προσπάθησε με φάλτσο να βρει την αριστερή γωνία του Χουτεσιώτη, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Το ημίχρονο έκλεισε με ακόμα μία καλή στιγμή για τους Αγρινιώτες. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Σενγκέλια έκανε τη σέντρα σουτ από τα αριστερά, ο Ρόουζ έβαλε την κόντρα κι η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Χουτεσιώτη.

Κίτρινη κυριαρχία στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης μπήκε αποφασισμένος να τελειώσει την υπόθεση νίκη. Στο 63’ οι Κίτρινοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία. Ο Σουλεϊμάνοφ βγήκε σε τετ α τετ, έκανε το σουτ, αλλά ο Καπίνο απέκρουσε με το χέρι. Δέκα λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση στην κεφαλιά του Ρόουζ κρατώντας όρθια την ομάδα του. Στο 78ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κλείδωσαν την νίκη. Ο Φατόρε έκανε την κάθετη μπαλιά, με τον Σουλεϊμάνοφ να προλαβαίνει την έξοδο του Καπίνο και να κάνει το 0-2.

Στο 90′ Ο Σαβέριο σκόραρε γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, με τον μεσοεπιθετικό από το Εκουαδόρ να σκοράρει με ωραίο φαλτσαριστό σουτ, για το 0-3. Το σκορ έκλεισε στο 96′ ο Σαμόρα, ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε εύστοχα κάνοντας το 0-4.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καπίνο, Μάλης, Ντουάρτε Μπρούνο, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας (71′ Μαυρίας), Πέρες (77′ Τσιγγάρας), Χατζηθεορωρίδης (72′ Ντίας), Ντουάρτε Φεντερίκο (64′ Πέντρο), Καρέλης (64′ Ανιόρ), Σενγκέλια.

ΑΡΗΣ: Χουτεσιώτης, Φατόρε, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι, Ντουκουρέ (57′ Μοντόγια), Τζούρασεκ (57′ Σουλεϊμάνοφ), Παναγίδης (68′ Σαβέριο), Φετφατζίδης (46′ Νταρίντα), Μενέντες (80′ Γκαρθία), Σαμόρα.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου