Friday, 26 April, 2024

ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ: Το 1-2 του Καμπελά που έβαλε… τέλος στα όνειρα του «δικεφάλου»

Ο Καμπελά έδωσε προβάδισμα εκ νέου στη Κράσνονταρ ένα λεπτό μετά το 1-1 κι έβαλε… τέλος στα όνειρα του ΠΑΟΚ για πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Αμέσως μετά την σέντρα του γκολ του Ελ Καντουρί, η Κράσνονταρ βγήκε στην επίθεση και κατάφερε να σκοράρει για το 1-2! Πρώτα ο Βιλένα σούταρε, ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, όμως αυτή έφτασε στον Καμπελά που προ κενής εστίας έκανε το 1-2.
Παρά την ψυχολογική καθίζηση, ωστόσο, ο ΠΑΟΚ έδειξε αποθέματα και ο κορυφαίος του γηπέδου για τους «ασπρόμαυρους», Ομάρ Ελ Καντουρί, εκμεταλλεύτηκε άψογα την εκτέλεση φάουλ του Σβαμπ και με κεφαλιά έγραψε το 1-1. Ο Δικέφαλος αναθάρρησε, παρά το γεγονός πως ο χρόνος κυλούσε εις βάρος του. Δύο λεπτά αργότερα, ωστόσο, όλα τελείωσαν… Οι γηπεδούχοι πλήρωσαν ακριβά μια αδράνεια της άμυνας και ο Καμπελά δεν τους χαρίστηκε για το τελικό 1-2 στο 78΄που έδινε το εισιτήριο της πρόκρισης στους Ρώσους.
Μετά από μια απίστευτη υπερπροσπάθεια, το ευρωπαϊκό ταξίδι του ΠΑΟΚ συνεχίζεται στους ομίλους του Europa League, με τον ΠΑΟΚ να μην μπορεί να… σπάσει την κατάρα και να αγγίξει τ΄αστέρια…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου