Saturday, 27 April, 2024

ΠΑΟΚ: ΜVP της σεζόν ο Κωνσταντέλιας

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας ήταν η φετινή «αποκάλυψη» για τον ΠΑΟΚ και καθιερώθηκε στην βασική ενδεκάδα, καθώς

πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Δικεφάλου.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός κατέκτησε ακόμη μια διάκριση, αφού αναδείχθηκε MVP της χρονιάς, «μονομαχώντας» με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον όλων από νεαρή ηλικία. Όλοι περίμεναν πότε θα βγει στο προσκήνιο. Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δούλεψε μαζί του κι όταν ήταν έτοιμος τον έριξε στη “μάχη” κι αυτός τον δικαίωσε με… εκκωφαντικό τρόπο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο νέος κάτοχος του βραβείου “Πλάτων Φορόπουλος”, καθώς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App ως ο BOX MVP της σεζόν 2022-23.

Οι άνθρωποι που ασχολούνται με το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο και τον είχαν δει στο γήπεδο είχαν να λένε μόνο τα καλύτερα για την απαράμιλλη τεχνική του. Η τεχνική όμως στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν αρκεί. Χρειάζονται πολλά περισσότερα στοιχεία για να πρωταγωνιστήσεις στο κορυφαίο επίπεδο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας το ήξερε και δούλεψε σκληρά. Πάντα προσηλωμένος στο στόχο του. Στην καλοκαιρινή προετοιμασία της σεζόν 2022-23 κατέθεσε τα πρώτα δείγματα γραφής. Χρειαζόταν όμως να περιμένει λίγο ακόμα. Όταν ήρθε η ευκαιρία, δεν κοίταξε ποτέ πίσω του. Το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου τον βρήκε να μετράει 37 συμμετοχές με την ασπρόμαυρη φανέλα, 2.686 λεπτά, τρία γκολ, έξι ασίστ και να είναι πλέον διεθνής με την Εθνική Ελλάδας. Ο… αέρινος Γιάννης Κωνσταντέλιας έγινε ο Mr.Breeze του Δικεφάλου και κατάφερε να κερδίσει το χειροκρότημα όλης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας -και όχι μόνο- και να εξελιχθεί σε ένα από τα βασικά γρανάζια της ομάδας του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Στην ψηφοφορία για τον BOX MVP ο Κωνσταντέλιας μονομάχησε με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι για την κορυφή. Εν τέλει ο Έλληνας διεθνής με ποσοστό 31,47% κατέκτησε την κορυφή κι άφησε στη δεύτερη θέση τον Κροάτη τερματοφύλακα. Ο Mr.Fantastic στην πρώτη του σεζόν στον Δικέφαλο ήταν εξαιρετικός. Έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, κράτησε σε πολλά σημεία όρθια την ομάδα του κι έδειξε πως το μέλλον του ανήκει. Το βάθρο συμπλήρωσε ο Ίνγκι Ίνγκασον. Ο Iceman ανέλαβε ρόλο μέντορα στην νεαρή οπισθοφυλακή του Δικεφάλου, ήταν εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, με καθαρό μυαλό κι αστείρευτο πάθος.

Πηγή: metrosport.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου