Tuesday, 14 May, 2024

ΠΑΟΚ: «Ο Ολλανδός έκανε τα πάντα για να τινάξει το ματς στον αέρα»

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σχολίασε τη φάση του 78ου λεπτού και όπως τονίζει ο Μπας Νάιχαους

έκανε τα πάντα για να τινάξει το ματς στον αέρα.
«Ο Ολλανδός κάνει ό,τι μπορεί για να τινάξει το ματς στον αέρα. Δεν βλέπει το πέναλτι του Σάσα στον Τζόλη και αναιρεί από το VAR αυτο του Σούντγκρεν», γράφουν οι «ασπρόμαυροι». Στο 71ο λεπτό του ντέρμπι μεταξύ τού Άρη και του ΠΑΟΚ, ο Μπας Νάιχαους έδειξε το σημείο του πέναλτι για ανατροπή του Χρήστου Τζόλη από τον Ντάνιελ Σούντγκρεν μέσα στην περιοχή. Ωστόσο, στη συνέχεια ο Ολλανδός ρέφερι πήγε στο VAR για να εξετάσει ο ίδιος τη φάση, παίρνοντας πίσω την απόφασή του.

Ο Άρης και ο Ολυμπιακός είναι οι δύο μεγάλοι κερδισμένοι της 11ης αγωνιστικής της Super League. Οι κιτρινόμαυροι έγιναν η ομάδα που -όπως πέρσι, έτσι και φέτος- έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα και με την νίκη τους με 1-0, τον προσπέρασαν στην 2η θέση.
Μεγάλος κερδισμένος και ο Ολυμπιακός που με το επιβλητικό 0-6 στην Λαμία, εδραιώθηκε στην κορυφή, στο +2 από τον Άρη και στο +4 από τον ΠΑΟΚ.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου