Saturday, 27 April, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ 0-2

Οι συνθήκες διαμορφώθηκαν προκειμένου ο ΠΑΟΚ να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, όταν άλλαξε σκανδαλωδώς η έδρα διεξαγωγής

και αντί για τους Ζωσιμάδες, το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Περιστέρι. Δόθηκαν και δύο πέναλτι από τον διαιτητή Διαμαντόπουλο, που κατά σύμπτωση είχαν τους ίδιους πρωταγωνιστές, αφού υπέπεσε στις παραβάσεις ο Οικονομόπουλος πάνω στον Τζόλη, ο αναπληρωματικός δεξιός μπακ ο οποίος προτιμήθηκε για βασικός από τον Σάλιακα και το «διπλό» «κλείδωσε».
Κάπως έτσι, το 0-2 ήρθε φυσιολογικά στο ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ. Στόχος επιτεύχθηκε για τον Δικέφαλο του Βορρά, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την περίσταση και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, στην οποία ισοβαθμεί με τον Άρη και την ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθεί στο 21′. Ο Τζόλης σέντραρε από αριστερά, ο Οικονομόπουλος βρήκε τη μπάλα με το χέρι και ο Διαμαντόπουλος υπέδειξε το πέναλτι. Όμως, ο Βιεϊρίνια που ανέλαβε την εκτέλεση, αστόχησε με ένα κακό χτύπημα.
Τελικά ο δικέφαλος του Βορρά πέτυχε γκολ στο 56′ καθώς ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς άνοιξε το σκορ με την αγαπημένη του κίνηση. Πήρε τη μπάλα από δεξιά πάνω στη γραμμή, σύγκλινε στο ημικύκλιο και με συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη του στο 62′, με το δεύτερο πέναλτι της βραδιάς. Ο Τζόλης μπήκε από αριστερά στην περιοχή και ο Οικονομόπουλος τον ανέτρεψε, με τον Διαμαντόπουλο να ξανασφυρίζει πέναλτι. Αυτή τη φορά ο Σβαμπ το αξιοποίησε και σκόραρε το 0-2. Σκορ που ήταν και το τελικό.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου