Sunday, 28 April, 2024

Σήκωσε την κούπα ο ΠΑΟΚ στο βόλεϊ, ανανέωσε ο Ελγκέτα! 

Στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας, ο ΠΑΟΚ μαζί με τον κόσμο του, γιόρτασε το τρίτο συνεχόμενο και πιο…γλυκό όπως λένε, οι άνθρωποι του “Δικεφάλου του Βορρά”

πρωτάθλημα Ελλάδος στο βόλεϊ των ανδρών!

Παράλληλα, ο προπονητής της ομάδας, Χόρχε Ελγκέτα καρπώθηκε την επιτυχία αυτή, με τους υπεύθυνους του ΤΑΠ ΠΑΟΚ να συνομιλούν μαζί του και να φτάνουν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας για έναν χρόνο.paokvolei2Ο επικεφαλής του τμήματος βόλεϊ του “Δικεφάλου του Βορρά”, Αντώνης Τσαλόπουλος σήμερα, στο πλαίσιο της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ ανακοίνωσε ότι ο Αργεντινός τεχνικός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και του χρόνου.paokvolei3

Τέλος, ο Ισραηλινός ακραίος, Αλεξάντερ Σαφράνοβιτς, που συντέλεσε τα μέγιστα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ, (εκπληκτική απόδοσή του στον πέμπτο τελικό, στο κλειστό του Ρέντη), αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2016/17 στη Volleyleague!

Μόνο στον καθοριστικό πέμπτο και τελευταίο τελικό σημείωσε 18 πόντους με 15/28 επιθέσεις (54% αποτελεσματικότητα), 2 μπλοκ και 1 άσσο σε 19 σερβίς. Σήκωσε σχεδόν το 60% των υποδοχών του ΠΑΟΚ με 43 προσπάθειες και ποιότητα υποδοχής 51% και 43% τέλειες. Έκανε μόλις ένα λάθος.voleipaokΕίναι γεννημένος στις 2 Απριλίου 1983 και έχει ύψος 1μ.94. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΕΑ Πατρών (συμπαίκτης με τον σημερινό προπονητή του Χόρχε Ελγκέτα), ενώ με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε και το πρωτάθλημα της περιόδου 2014-15. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πολωνική Γιαστρέμπσκι.

thepressroom.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου