Saturday, 27 April, 2024

Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες για την ομάδα βόλει Π.Α.Σ. Ικαρος Έδεσσας

Ένα σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες για την ομάδα βόλει Π.Α.Σ. Ικαρος Έδεσσας

Υψηλό ποσοστό επιτυχίας για την ομάδα βόλει Π.ΑΣ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Το Σάββατο 27/01 ώρα 10:00 στο ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων (Κ16) η ομάδα Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ κέρδισε 3-1 την ομάδα A.O.Π. ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ. Η ομάδα της Έδεσσας παρά το νεαρό της ηλικίας του (αφού αγωνίζονται στο πρωτάθλημα με μικρότερες ηλικιακά συγκριτικά με άλλες ομάδες) έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση. Ο κόσμος που παρευρέθηκε στο γήπεδο χειροκρότησε την προσπάθεια όλων των αθλητριών και των δυο ομάδων και στο τέλος πανηγύρισε την νίκη του Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Ρέτζιου Ευτυχίας) Καρυπίδου Ανδ., Ισαακίδου Αικ., Ζαρζαβά Μ., Ιορδανίδου Ν. Ουλεμάνη Ε., Χατζηαντωνιάδου Α. Ιωάννου Ραφ. Μπαγγέα Μ., Μαρίνου Σ., Κολοβού Ε., Αναγνωστοπούλου Γ.

Το Σάββατο 27/01 ώρα 12:00 στο ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος Παιδικού (Κ18) η ομάδα Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ αντιμετώπισε την ομάδα ΑΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. Τα αγόρια της Έδεσσας παρά την προσπάθεια τους δεν κατάφεραν να πάρουν τη νίκη, παρόλα αυτά έκαναν μια καλή εμφάνιση δείχνοντας ότι έχουν δυνατότητες. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της ΕΔΕΣΣΑΣ αγωνιζόταν με ηλικιακά μικρότερους παίκτες συγκριτικά με την ομάδα της Κοζάνης. Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-3 υπέρ της Κοζάνης. Πραγματοποιήθηκε ένας ωραίος αγώνας σε φιλικό κλίμα. Ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια των ομάδων.

Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Ρέτζιος Νικόλαος) Δαλκαλίτσης Αλέξανδρος, Κυβελίδης Χρήστος, Τσαούσης Αντώνιος, Γεωργίτσας Νικόλαος, Καραγιάννης Χρήστος, Γάτσος Ιωάννης, Τουτζάρης Βασίλειος, Γαβριηλίδης Κωνσταντίνος.

Το Σάββατο 27/01 ώρα 14:00 στο ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ στο Πρωτάθλημα γυναικών η ομάδα βόλεϊ ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ κέρδισε την ομάδα ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ. Ένας αγώνας για γερά νεύρα κάτι το οποίο φάνηκε από το τελικό αποτέλεσμα όπου έληξε 3-2 υπερ της ομάδας Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. Η ομάδα της Έδεσσα είχε μια καλή εμφάνιση γι’ αυτό και πήρε την νίκη από μια ομάδα η οποία βρίσκεται πιο πάνω βαθμολικά. Ήταν ένα ωραίο παιχνίδι με πολλές φάσεις διαρκείας. Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες κάτι το οποίο φάνηκε να διαχειρίστηκε καλύτερα η ομάδα της Έδεσσας. Ένα μεγάλο χειροκρότημα για την ζεστή κερκίδα που υπήρχε στο γήπεδο η οποία απόλαυσε έναν πολύ δυνατό αγώνα και χειροκρότησε την προσπάθεια και των δυο ομάδων.

Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Ρέτζιου Ευτυχία) Παπαδοπούλου Φ., Καλέιτση Ευ., Μποζίνη Αθ., Μούσιου Ι., Δαλκαλίτση Θ., Γάτση Π., Γάτση Ε., Τοτίδου Ε., Παπανίκου Φ., Καρυπίδου Α., Ουλεμάνη Ε. (λ), Ισαακίδου Αικ., Ιωάννου Ραφ., Μπαγγέα Μ. (λ).

Την Κυριακή 28/01 ώρα 15:00 στο ΔΑΚ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ στην Πρεμιέρα πρωταθλήματος κορασίδων (Κ18) η ομάδα Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ηττήθηκε από την ομάδα ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. Με το δεξί ξεκίνησαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι κορασίδες (Κ18) της ομάδας βόλει Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ. Παρά τις απουσίες που είχε η ομάδα της Έδεσσας κατάφερε να κερδίσει 0-3 την ομάδα των Γιαννιτσών και να πάρουν χρόνο συμμετοχής όλα τα κορίτσια της αποστολής. Το προπονητικό τιμ με τις κατάλληλες αλλαγές κατάφερε να δοκιμάσει διάφορα σχήματα τα οποία πιθανόν να εφαρμοστούν και να φανούν χρήσιμα κατά της διάρκεια του πρωταθλήματος

Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: (Ρέτζιου Ευτυχία) Δαλκαλίτση Θ., Γάτση Π., Γάτση Ε., Παπανίκου Φ., Καρυπίδου Α., Ισαακίδου Αικ., Ιορδανίδου Νεφ,. Ζαρζαβά Μ., Ουλεμάνη Ε., Μπαγγέα Μ., Ιωάννου Ραφ.

Τέλος, την Κυριακή 28/01 ώρα 18:00 στο Τ9 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ στην Πρεμιέρα του πρωταθλήματος ανδρών η ομάδας Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ κέρδισε την ομάδα Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ με τελικό σκορ 3-0.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο είναι ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγώνες για την ομάδα βόλεϊ Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑ.

Σάββατο 03/02 ώρα 10:00 στο ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ: Πρωτάθλημα Παγκορασίδων (Κ16) Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Σάββατο 03/02 ώρα 12:00 στο ΔΑΚ ΕΔΕΣΣΑΣ: Πρωτάθλημα Παιδικού (Κ18): Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Σάββατο 03/02 ώρα 15:00 στο ΔΑΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: Πρωτάθλημα γυναικών ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Κυριακή 04/02 ώρα 12:00 στο ΔΑΚ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ: Πρωτάθλημα κορασίδων (Κ18) ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΙΑΝΤΑΣ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ -ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ             

Κυριακή 04/02 ώρα 18:00 στο ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: Πρεμιέρα πρωταθλήματος ανδρών ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-Π.Α.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου