Tuesday, 19 March, 2024

Σκοράρει η Γιουνάιτεντ, με τα γκολ και στο Τορίνο

Σκοράρει η Γιουνάιτεντ, με τα γκολ και στο Τορίνο

Η αναλυτική αξιολόγηση της sportingbet

  1. Τορίνο-Έμπολι (19:30)

Για την εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A, η Τορίνο φιλοδοξεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα κόντρα στην Έμπολι. Δυνατή εντός, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, ωστόσο θα έχει να διαχειριστεί την κομβική απουσία του ηγέτη Μπελότι. Η Έμπολι προέρχεται από τη σπουδαία, αν και με δόση τύχης, νίκη στο τοπικό ντέρμπι με τη Φιορεντίνα. Επικίνδυνη εκτός, έχει πάρει 4 διπλά σε 6 εξόδους.

Το φαβορί ίσως δυσκολευτεί παραπάνω απ’ ότι λένε οι αποδόσεις, καλύτερα να στραφούμε στα πολλά γκολ, καθώς αμφότερες σκοράρουν με ευχέρεια εσχάτως. Το Over πληρώνει 1.82.

  1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (22:15)

Το σούπερ ματς της ημέρας. Από πόντο ψυχολογίας κόντρα στην πολύ δυνατή Τσέλσι προέρχεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ξανά με τον υπηρεσιακό Κάρικ στον πάγκο, δεν γυρίζει κάποιος από τους κομβικούς παίχτες που έχει στα πιτς, ωστόσο αναμένεται να βρίσκεται στην αρχική ενδεκάδα αυτή τη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Άμεση επιστροφή στις νίκες για την Άρσεναλ, επιβλήθηκε άνετα της Νιούκαστλ. Κομβικό το αποψινό ματς, για να κρατηθεί σε απόσταση (αυτή τη στιγμή είναι στους +5β.) από μία ανταγωνίστρια. Χωρίς σταθερότητα και οι δύο ομάδες, πραγματικά μπορούν να συμβούν τα πάντα. Για να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί η  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα χρειαστεί να σκοράρει μίνιμουμ δύο φορές, το συγκεκριμένο ενδεχόμενο πληρώνει απόδοση 1.87.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στο Foxbet.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου