Saturday, 18 May, 2024

Στην κορυφή του Ολύμπου η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24/6 ο 14ος Olympus Marathon ο οποίος ξεκίνησε από τον Αρχαιολογικό χώρο του Δίου, σε υψόμετρο 3 μέτρα πάνω από το επίπεδο της θάλασσας

φτάνοντας στο ψηλότερο σημείο της διαδρομής, σε υψόμετρο 2.780 μέτρα και συνεχίζοντας την κάθοδο τερματίζοντας στο πάρκο του Λιτόχωρου.

Ο κορυφαίος διεθνής αγώνας ορεινού τρεξίματος που λαμβάνει χώρα στο βουνό του Ολύμπου τα τελευταία 14 χρόνια.Ένας απαιτητικός αγώνας 44 χιλιομέτρων με 3.200 μέτρα θετικής υψομετρικής  που φέτος υποδέχτηκε 800 αθλητές, αριθμό ρεκόρ συμμετοχών για τον μεγάλο αγώνα. Στο φετινό αγώνα συμμετείχαν 124 ξένοι αθλητές από 24 χώρες του κόσμου.

Από φέτος ο Olympus Marathon αλλάζει σελίδα στη χρυσή ιστορία του αφού συμπεριλαμβάνεται στο επίσημο καλεντάρι της παλαιότερης και πιο σημαντικής σειράς αγώνων βουνού διεθνώς, και είναι ο πρώτος Ελληνικός Μαραθώνιος που συμμετέχει φέτος για πρώτη χρονιά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ορεινού τρεξίματος ‘’Migu Run Skyrunner World Series 2017’’.Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών Ο.Μ.Γ. έδωσε και φέτος – όπως κάνει κάθε χρόνο – το παρόν της, με τους εξής αθλητές της:

ΟΥΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ   7:50:24

ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΣΗΦ              8:46:22

ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΟΣ                8:59:57

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου