Wednesday, 15 May, 2024

Στην Πάολα τα ‘σπασαν παίκτες και Ιβάν!

Στην Πάολα γιόρτασαν χωρίς σταματημό την Κυριακή οι παίκτες του ΠΑΟΚ μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Μετά το ασταμάτητο πάρτι που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη και στον Λευκό Πύργο για την υποδοχή των κυπελλούχων, παίκτες και ιδιοκτησία «τα έσπασαν» στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ, πανηγύρισε την κατάκτηση δύο τροπαίων, του πρωταθλήματος Κ20 και του Κυπέλλου Ελλάδας και συνεχίστηκαν οι πανηγυρισμοί, όπως το βράδυ του Σαββάτου!


Στην Τούμπα την Κυριακή, 13/05/2018 διεξήχθη το παιχνίδι της Κ20 του Δικέφαλου κόντρα στον Λεβαδειακό, με τους πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ να παίρνουν τη νίκη με 4-2 και να κατακτούν τοπ πρωτάθλημα.
Στο γήπεδο βρέθηκαν και οι παίκτες της πρώτης ομάδας, οι οποίοι πριν το ματς εμψύχωσαν τους μικρούς και μετά τη λήξη αποθεώθηκαν από τον κόσμο του Δικεφάλου για την επικράτηση επί της ΑΕΚ στον τελικό και την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στην Τούμπα έδωσε το παρών και ο Γιώργος Σαββίδης, συμμετέχοντας κι αυτός στους εορτασμούς για τη διπλή επιτυχία του ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στη γιορτή του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην εισβολή του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, την σχέση του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό.


Αρχικά αναφέρθηκε στον Ραζβάν Λουτσέσκου: «Συγχαρητήρια πήρες ένα ακατέργαστο διαμάντι και τον έκανες πολύτιμο λίθο. Κράτησες την ψυχολογία των παικτών σε υψηλά επίπεδα, παρόλα όσα συνέβησαν. Θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ, ό,τι μου ζητήσεις. Ακούς Μαρία (σ.σ στην Μαρία Γκοντσαρεβα)»;


Για τον Παναθηναϊκό σημείωσε: «Εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν».


Για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, σημείωσε: «Είμαι στα 60 μου χρόνια, αλλά ποτέ δεν φαντάστηκα πως θα έχω προδοσία και πισώπλατες μαχαιριές. Μαθαίνω και καταλαβαίνω πως μαχαιριές στην πλάτη είναι κάτι που πρέπει να τις περιμένεις. Ζητώ συγνώμη από όλους γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία».
Για την ιστορία με το όπλο, σχολίασε: «Εύχομαι να μη συμβεί σε κανέναν σας, αλλά αν ήσασταν μέσα στο σπίτι σας και έμπαιναν κάποιοι να βιάσουν τα παιδιά σας πώς θα αντιδρούσατε; Τα παιδιά μου είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Και έτσι αισθάνθηκα. Αν δεν κατέβαινα εγώ θα έμπαιναν χιλιάδες οπαδοί μέσα στο γήπεδο. Θα ζητήσω συγνώμη γιατί δεν άφησα το όπλο.
Όταν πήρα την άδεια, μου είπαν πως μπορείς να το έχεις παντού εκτός από το αεροδρόμιο. Όταν μπήκα μέσα και έκανα την κίνηση να το κρατήσω, εκείνη την ώρα που μπήκα, ένας από τους ανθρώπους μου, μου είπε πως έχω το όπλο. Έκανα αυτήν την κίνηση, γιατί απλά σκέφτηκα πως μπορεί να το αρπάξει κάποιος και να κάνει κακό».
altsantiri.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου