Saturday, 27 April, 2024

Το «ευχαριστώ» από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα ελληνικά

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μιλώντας στην Cosmote, ευχαρίστησε στα ελληνικά για την κατάκτηση του τίτλου στα ATP Finals στο Τορίνο.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κρατώντας το τρόπαιο των ATP Finals μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι της Cosmote για τον τελικό και την κατάκτηση του 7ου τίτλου του και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει στα ελληνικά λέγοντας “ευχαριστώ”.

«Έμεινα κι εγώ έκπληκτος από το επίπεδο τένις που έπαιξα στα τελευταία δύο παιχνίδια. Νομίζω ότι ο Γιάνικ κατάλαβε από την αρχή ότι είμαι πολύ καλά. Είχα πολύ καθαρά χτυπήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα και ήμουν πολύ πιο επιθετικός από την προηγούμενη συνάντηση μαζί του.”, είπε μεταξύ άλλων o Σέρβος.

Στις δηλώσεις του στη διάρκεια απονομής του τροπαίου ο Τζόκοβιτς τόνισε: «Ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας μου, στέφθηκε με νίκη επί του γηπεδούχου ήρωα, που έπαιξε υπέροχο τένις αυτή την εβδομάδα. Είμαι υπερήφανος για τις εμφανίσεις αυτές τις δύο τελευταίες ημέρες κόντρα στον Αλκαράζ και τον Σίνερ, πιθανώς τους δύο καλύτερους παίκτες στον κόσμο δίπλα μου και τον Μεντβέντεφ αυτή τη στιγμή.

Έπρεπε να κερδίσω τους αγώνες και όχι να περιμένω να μου δώσουν τη νίκη και αυτό έκανα. Νομίζω ότι έπαιξα διαφορετικά τακτικά από ό,τι στη φάση των ομίλων κόντρα στον Γιάνικ, που συνολικά είχε μια εκπληκτική εβδομάδα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου