Sunday, 29 September, 2024

5th OPEN CHESS TOURNAMENT- Καρπενήσι  2015 

 Με εξήντα συμμετοχές από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε το  5ο OPEN πρωτάθλημα σκακιού που συνδιοργάνωσαν ο Σκακιστικός Όμιλος Καρπενησίου, οι Σκακιστικές Διαδρομές και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντρικής Ελλάδας, στο ξενοδοχείο  Hellas Country Hotel,  στο Μικρό Χωριό Ευρυτανίας, από τις 3 έως τις 6 Σεπτέμβρη 2015.   Πολλές οι συμμετοχές από όλη την Ελλάδα, μεταξύ των οποίων οι διεθνείς μαιτρ κ. Παναγιώτης Φρεντζάς και η κ. Εύα Κόντου πρωταθλήτρια Ελλάδας για τέσσερις φορές,  οι ομοσπονδιακοί μαιτρ κ. Κλεάνθης Βαφειάδης και ο κ. Γιώργος Βλάσσης, καθώς και πλήθος άλλων αθλητών.

    Οι αγώνες διεξήχθηκαν  σε δύο ομίλους,  με Ελβετικό σύστημα  6 γύρων, με χρόνο σκέψης 75min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 30sec για κάθε κίνηση και με αξιολόγηση από την  Ε.Σ.Σ.Κ.Ε.

Μία ημέρα πριν την έναρξη των αγώνων διεξήχθη τουρνουά rapid Fischer Random με χρόνο σκέψης 10min για την ολοκλήρωση της παρτίδας και επιπλέον 10sec για κάθε κίνηση. Νικητής του rapid ο αθλητής από την Θεσ/κη Γιώργος Βλάσσης.

Τα αποτελέσματα των τριών πρώτων αθλητών του Α’ ομίλου:

apotelesmataskaki

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν καθώς και στους γονείς των μικρών σκακιστών που οδηγούν τα παιδιά τους στα σκακιστικά μονοπάτια.

Το επόμενο ραντεβού στο τουρνουά «ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ» , που θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο «ΣΑΜΑΡΑΣ» στην Λαμία στις 2, 3 και 4 Γενάρη 2016. Αναλυτικά η προκήρυξη θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα της Ένωσης www.esske.net

DSC_0227_resize DSC_0197_resize DSC_0146_resize DSC_0157_resize DSC_0159_resize DSC_0141_resize DSC_0133_resize

5th OPEN CHESS TOURNAMENT- Καρπενήσι  2015

 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου