Saturday, 27 April, 2024

Συνάντηση Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων Σκύδρας, με τη δήμαρχο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη, 13-2-20 στον Δήμο Σκύδρας των Προέδρων Τοπικών κοινοτήτων του Δήμου

με τη Δήμαρχο, Κατερίνα Ιγνατιάδου και των Αντιδημάρχων.
Συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν στα χωριά και ο τρόπος επίλυσης τους. Για άλλη μια φορά η Δήμαρχος δήλωσε τη στήριξη της σε όλους τους προέδρους, χωρίς διάκριση και πως θα συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό και ακόμη περισσότερο, όπως έκανε τα τελευταία 5 χρόνια.
Οι αντιδήμαρχοι άκουσαν προσεκτικά τα αιτήματα των προέδρων και δώσανε υπόσχεση ότι θα βρίσκονται κοντά τους. Τα συνεργεία που ελέγχονται από τους αντιδημάρχους, θα πηγαίνουν σε όλα τα χωριά αξιοκρατικά και με την σειρά ενώ παρεμβάσεις θα γίνονται όπου χρειάζεται κατόπιν αιτήματος των Προέδρων.
Θετικά έκρινε η κ. Ιγνατιάδου και το αίτημα των Προέδρων να διαχειρίζονται αυτοί το ποσό των χρημάτων που δικαιούνται κάθε Κοινότητα για να γίνονται εργασίες από τους ίδιους στα χωριά τους. Με τον τρόπο αυτό θα γίνει αποσυμφόρηση των εργασιών από τους ήδη λιγοστούς Υπαλλήλους που έχει ο δήμος μας.


Η Δήμαρχος μας είπε πως ο Δήμος θα συνεχίσει την στήριξη της ξεκινώντας με αυτό που καθιέρωσε η ίδια με τον πρόεδρο ΕΦΑΚΠΠ Στέλιος Σουρουτζιδης και την Καθαρά Δευτέρα θα μοιραστεί σε όλους η ποσότητα διαφόρων εδεσματων που απαιτείται για να εορτάσουμε σε κάθε χωριό τα κούλουμα.
Η συνάντηση που κράτησε πάνω από μιάμιση ώρα, έγινε σε άριστο κλίμα ενώ συμφωνήθηκε να γίνεται τουλάχιστον μια φορά τον χρόνο καθώς τέτοιες συναντήσεις μόνο καλό μπορούν να φέρουν για όλους τους συνδημότες μας.
Παρόντες ήταν οι αντιδήμαρχοι Οικονομικών Μ. Μέγας, πολιτισμού Μαρία Γιακαμόζη, Έργων Μ. Γεραντίδης, Αγροτικής Ανάπτυξης Γι. Σταματέλος, Καθαριότητας Κωνσταντίνος Τερζίδης ο Πρόεδρος ΕΦΑΚΠΠ Στέλιος Σουρουτζίδης, o πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ Ν. Χατζηιωαννίδης και ο αντιπρόεδρος ΔΕΥΑ Στ. Πασχαλίδης. 
Ευχαριστούμε την Δήμαρχο μας για την υποδοχή που μας έκανε και συνεχίζουμε όλοι μαζί για ένα Δήμο πιο καθαρό για ένα Δήμο με περισσότερη ανάπτυξη σε όλους τους τομείς.
Πρόεδρος τ. κ. Πετριάς, Πλεύρωμα, Λουτροχώρι
Βόλτσης Γρηγόριος

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου