Saturday, 15 June, 2024

Θεσσαλονίκη: Χρυσαυγίτες εισέβαλαν σε έκθεση Σκοπιανού καλλιτέχνη

Παρέμβαση στην έκθεση σύγχρονης ζωγραφικής του Σκοπιανού καλλιτέχνη Sergej Andreevski πραγματοποίησε ομάδα χρυσαυγίτων, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, τα άτομα, φορώντας κουκούλες, μπήκαν στην αίθουσα τέχνης Remezzo στην Αρετσού, εκεί όπου γινόταν η έκθεση ζωγραφικής και ζήτησαν από τον καλλιτέχνη να κατεβάσει τα έργα του.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Ισχυρό κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση στον χώρο διαμηνύοντας, πρώτα απ’ όλα στις «αρχές», πως τέτοιου είδους προκλήσεις δεν μένουν αναπάντητες! Μπροστά στην παρουσία των Συναγωνιστών ο «καλλιτέχνης» προσπάθησε να αρνηθεί τα πάντα. Αδυνατώντας όμως να αντιμετωπίσει τα στοιχεία που του επεδείχθησαν έσπευσε αυτοβούλως μαζί με τους Σκοπιανούς υπαλλήλους να κατεβάσει τα έργα και το σχετικό διαφημιστικό υλικό“. Τα άτομα σφράγισαν τον χώρο τοιχοκολλώντας παράλληλα αφίσες.

Η ανακοίνωση:

“21 Απριλίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της «έκθεσης σύγχρονης ζωγραφικής» του Σκοπιανού «καλλιτέχνη» Sergej Andreevski. Η συγκεκριμένη φιέστα έλαβε χώρα σε αίθουσα που παραχώρησε ο Δήμος Καλαμαριάς, με έξοδα των Ελλήνων πολιτών, για μια ολόκληρη εβδομάδα στο Σκοπιανικό Υπουργείο Πολιτισμού, με τον δήμαρχο Γιάννη Δαρδαμανέλη να συμμετέχει περιχαρής πλάι σε λοιπούς «προοδευτικούς» αλλά και υπαλλήλους της «γειτονικής» κυβέρνησης.

Για τα παραπάνω γεγονότα πρώτοι απ’ όλους έσπευσαν να πανηγυρίσουν οι πράκτορες της γνωστής ανθελληνικής οργάνωσης που νομιμοποίησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη και προπαγανδίζει το μύθευμα μιας δήθεν «μακεδονικής μειονότητας»! Φυσικά, η εν λόγω ανταπόκριση μόνο τυχαία δεν ήταν καθώς ο Sergej Andreevski δεν κρύβει την αφοσίωσή του στην σκοπιανική προπαγάνδα. Πλήθος αναρτήσεων στους προσωπικούς του λογαριασμούς, αμφισβητούν την Ελληνικότητα του τόπου μας, παραχαράσσουν τα Εθνικά μας σύμβολα και εκθειάζουν κομιτατζήδες του ВМРО που ευθύνεται για αμέτρητα εγκλήματα και σφαγές σε βάρος Ελλήνων αμάχων!

Εξαιτίας και μόνο των αντιδράσεων στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος έσπευσε να κατεβάσεις τις σχετικές αναρτήσεις από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ελπίζοντας να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους του. Όμως, υποτιμώντας την νοημοσύνη των δημοτών, επέτρεψε στην «έκθεση» να συνεχίσει κανονικά και ανενόχλητη την λειτουργία της.

Απέναντι σε αυτή την καταφανή κοροϊδία και προσβολή προς το Εθνικό αίσθημα των Μακεδόνων η Χρυσή Αυγή δεν θα μπορούσε να μείνει άπραγη. Έτσι, ισχυρό κλιμάκιο του Μετώπου Νεολαίας πραγματοποίησε δυναμική παρέμβαση στον χώρο διαμηνύοντας, πρώτα απ’ όλα στις «αρχές», πως τέτοιου είδους προκλήσεις δεν μένουν αναπάντητες!

Μπροστά στην παρουσία των Συναγωνιστών ο «καλλιτέχνης» προσπάθησε να αρνηθεί τα πάντα. Αδυνατώντας όμως να αντιμετωπίσει τα στοιχεία που του επεδείχθησαν έσπευσε αυτοβούλως μαζί με τους Σκοπιανούς υπαλλήλους να κατεβάσει τα έργα και το σχετικό διαφημιστικό υλικό. Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας σφράγισαν συμβολικά τον χώρο τοιχοκολλώντας παράλληλα αφίσες που ενημερώνουν τους κατοίκους για το ποιόν των διοργανωτών αλλά και για την απαράδεκτη ανοχή του δημάρχου της περιοχής. Μπορεί μετά την προδοσία των Πρεσπών και την αποθράσυνση των σκοπιανών με απόγειο τα γεγονότα της Φλώρινας, οι «εθνικόφρονες» να λησμόνησαν την Μακεδονία, αλλά η Χρυσή Αυγή είναι εδώ και συνεχίζει την μάχη για την de facto ακύρωση της προδοσίας! Το Εθνικιστικό Κίνημα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της υπεράσπισης της Ελληνικότητας της Μακεδονίας μας εμπράκτως και καλούμε κάθε Έλληνα με Εθνικό φρόνημα, να συμμετέχει στις τάξεις μας, για μια Μακεδονία, που ήταν, είναι και θα παραμείνει Ελληνική”.

https://www.youtube.com/watch?v=EaHFpR9QEXg

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου