Friday, 26 April, 2024

ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε.: Ημερίδα “Εφαρμογές Έξυπνης γεωργίας για τη βελτίωση της καλλιέργειας και ποιότητας του Συμπύρηνου Ροδάκινου” στη Σκύδρα

Στο πλαίσιο του προγράμματος Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ PeachUp η εταιρεία ΚΡΟΝΟΣ Α.Ε. σας προσκαλεί σε επιστημονική Ημερίδαμε τίτλο: “Εφαρμογές Έξυπνης Γεωργίας για τη Βελτίωση της Καλλιέργειας και Ποιότητας του Συμπύρηνου Ροδάκινου” στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 και ώρα 19:00.

Ομιλητές θα είναι ο καθηγητής Φυτοπαθολογίας του Α.Π.Θ. Γεώργιος Καραογλανίδης, ο υποψήφιος διδάκτορας του Π.Θ. Ιωάννης Μουτσινάς, και ο καθηγητής Δενδροκομίας του Π.Θ. Γεώργιος Νάνος. Κατά τις διαλέξεις θα παρουσιαστεί η πρόοδος που επιτελέστηκε σχετικά με τη δημιουργία και εφαρμογή εξοπλισμού λήψης και επεξεργασίας δεδομένων αγρού, τη δημιουργία συμβουλευτικής υπηρεσίας για την ορθή εφαρμογή των καλλιεργητικών πρακτικών μέσω της δημιουργίας κατάλληλου λογισμικού για τα σημαντικότερα θέματα που σχετίζονται με την καλλιέργεια του συμπύρηνου ροδάκινου, και τη γνώση που αποκτήθηκε για την ορθή εφαρμογή ορισμένων καλλιεργητικών πρακτικών με στόχο την αύξηση της στρεμματικής απόδοσης και τη βελτίωση της ποιότητας των συμπύρηνων ροδάκινων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου