Friday, 26 April, 2024

Μπλόκο και στην Άψαλο από τις 25/1

Εντατικοποίηση του αγώνα αποφάσισαν και οι αγρότες της Αριδαίας

Σύσκεψη για την απόφαση των κινητοποιήσεων πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής 24 Ιανουαρίου, ο Αγροτικός Σύλλογος Αλμωπίας μαζί με τον Εμπορικό και Βιοτεχνικό Σύλλογο Αριδαίας και Συνεταιριστές στην αίθουσα Δημοτικών Συνεδριάσεων του δημαρχείου Αλμωπίας, με τους αγρότες και κτηνοτρόφους της ευρύτερης περιοχής.
Το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, καθώς και εκπρόσωποι του Εμπορικού Συλλόγου της Αριδαίας.
Ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αριδαίας, Ξενοφών Τσέμπης ανέφερε πως όλοι μαζί, ενωμένοι μπορούν να διεκδικήσουν. “Είμαστε ενωμένοι με όλο το νομό, γνωρίζουμε και ενημερωνόμαστε τι γίνεται στα μπλόκα και θέλουμε να υπάρξει συνεργασία και με τους συνεταιριστές και με τον Εμπορικό Σύλλογο για μαζική συμμετοχή…”.

proedrosASAlmopias

agrotesAlmopia2
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, δήλωσε πως στις 4 Φεβρουαρίου τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά στην Αριδαία, σε ένδειξη συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών. Εν τέλει αποφασίστηκε η συγκρότηση 5μελούς επιτροπής γιασυντονισμό δράσεων και από αύριο (25/01) μεσημβρινές ώρες να συγκεντρωθούν με τα αγροτικά τους μηχανήματα στον κόμβο της Αψάλου. (Με προοπτική στην πορεία να ενωθούν με τους αγρότες της Σκύδρας στον κόμβο του Μαυροβουνίου, όπως προτάθηκε, αλλά αυτό θα δείξει τις επόμενες ημέρες).

Μπλόκο και στην Άψαλο από τις 25/1

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου