Friday, 26 April, 2024

Ξανά στους δρόμους αγρότες και κτηνοτρόφοι της Βορείου Ελλάδας

Από αύριο Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου, οι αγρότες της Βορείου Ελλάδας θα παρατάξουν τα τρακτέρ τους σε διάφορα σημεία του εθνικού και επαρχιακού δικτύου.


Οι αγρότες διαμαρτύρονται -μεταξύ άλλων- για τα προωθούμενα μέτρα, τα οποία αφορούν το ασφαλιστικά και τα φορολογικά τους.
Ο επικεφαλής της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Χρήστος Γκόντιας, οι αγρότες της Βορείου Ελλάδας θα βρίσκονται στα εκλογικά κέντρα και τους συνοριακούς σταθμούς την ημέρα των εκλογών.
Όπως διευκρινίζει, από αύριο, οι αγρότες θα έχουν παρατεταγμένα τα τρακτέρ τους σε διάφορα «κομβικά σημεία», του εθνικού και επαρχιακού δικτύου, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
Το «παρών» στις κινητοποιήσεις θα δώσουν, σύμφωνα με τον κ. Γκόντια, αγρότες από τους νομούς Ροδόπης, Καβάλας, Δράμας, Σερρών, Μαλγάρων, Πιερίας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Λακωνίας και Λαμίας.
«Αφού συγκεντρωθούμε με τα τρακτέρ μας στα σημεία που έχουμε επιλέξει, θα γίνουν οι κατά τόπους συνελεύσεις και, σε κοινή γραμμή, όλοι μας θα προχωρήσουμε στις ενέργειες που θα έχουμε αποφασίσει», σημείωσε.
Εν τω μεταξύ, για τις 28 Σεπτεμβρίου έχει προγραμματιστεί συνεδρίαση του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ) στην Πρέβεζα, με κύριο θέμα την εκτίμηση της κατάστασης και τον προγραμματισμό των νέων κινητοποιήσεων.

Ξανά στους δρόμους αγρότες και κτηνοτρόφοι της Βορείου Ελλάδας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου