Wednesday, 8 May, 2024

Ηλικιωμένος σκότωσε την πολυλογού σύζυγό του για έναν αγώνα τένις

Τέλος στη ζωή της γυναίκας του για έναν αγώνα τένις, έβαλε ένας 76χρονος στο Ισραήλ, με τη δικαιοσύνη να του απαγγέλλει την Πέμπτη κατηγορίες.

Το έγκλημα έγινε στο Τελ Αβίβ στις 31 Ιανουαρίου, την ημέρα που διεξήχθη ο τελικός του αυστραλιανού Όπεν με αντιπάλους τον Σέρβο Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Βρετανό Άντι Μάρεϊ. Ο ηλικιωμένος ήθελε να παρακολουθήσει τον αγώνα, ωστόσο η σύζυγός του είχε διαφορετική άποψη, καθώς θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη ώρα για ακατάπαυστη πολυλογία, σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα.

Ο 76χρονος πήγε στην κουζίνα και “επέστρεψε με μία επιφάνεια κοπής, προσέγγισε το θύμα που καθόταν στον καναπέ στο σαλόνι, πήρε με τα δύο του χέρια την επιφάνεια κοπής και χτύπησε το θύμα στο κεφάλι”. Η γυναίκα κατάφερε να του πάρει την επιφάνεια κοπής από τα χέρια, ωστόσο αυτός “αποφασισμένος να την σκοτώσει, επέστρεψε στην κουζίνα, πήρε ένα σφυρί κι άρχισε να την χτυπάει στο κεφάλι επανειλημμένα και παρά τις κραυγές της».

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές της άτυχης γυναίκας κάλεσαν την αστυνομία. Ο σύζυγος συνελήφθη ενώ το θύμα υπέκυψε στα τραύματα του λίγες μέρες μέρες αργότερα, στις 3 Φεβρουαρίου.

News247.gr

Ηλικιωμένος σκότωσε την πολυλογού σύζυγό του για έναν αγώνα τένις

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου